torstai 3. marraskuuta 2016

Futiskauden suosituimmat postaukset TOP 10

Vaikka vuosi ei ole vielä vaihtunut, ajattelin postata heti tähän futiskauden päättymisen perään vuoden suosituimmat futispostaukset! Luultavasti ajanlaskuni menee aivan uusiksi sitten, kun olen vaipunut tarpeeksi syvälle tähän futistouhuun ja alan laskea vuosiakin futiskausien mukaan. Futareilla on nyt loma, jonka jälkeen alkaa taas treenaus ja muutenkin tässä vain odotellaan sopparijulkistuksia seuraavalle kaudelle. Eikö tämä aika siis ole vähän kuin vanhasta irtipäästämistä ja uuden ajattelua?



Mitäs luulette mikä blogini postauksista on ollut suosituin? Alkukaudesta se oli pitkään koko kauden eka matsi FC Inter - FC Lahti, mutta kesällä tuli muita matseja, jotka meni ryminällä ohi.



Noh, laitetaanpa järjestykseen!



1. FC Inter - HJK

20160916-IMG_0180

Tää oli se matsi, kun Inter voitti. Itselläni oli tässä matsissa kiinnostusta kuvata HJK:n hyökkäyspäätyä ennemmin kuin Interin ja sainkin siitä myöhemmin kyselyä intternetissä miksi näin. Lukemattomat ovat syyt valokuvaajan valintoihin, mutta tällä kertaa HJK:n (media)seksikkyys voitti.



2. FC Inter - TPS

intertps-35

Tätä osasin vähän odottaakin, että Turun derby kiinnostaa blogipostauksena myös. Olihan se aika hurja matsi. Tän postauksen statsit ovat edelleen kehittymässä ja uskon tän voivan mennä jopa tuon Inter-HJK -postauksen ohi vuoden loppuun mennessä.



3. SJK - BATE Borisov

20160719-IMG_1984

Mun eka kerta uudella stadionilla ja myös eka kerta, kun melkein aloin itkeä jo ennen peliä. Siihen ei tarvittu kuin lähes täysi tupa ja Mestarien Liigan intromusiikki, jonka perään Kloppibiisi. Huhhuh. Nyt menee taas kylmät väreet.



4. Ilves - Valencia CF

20160730-IMG_4018-Edit

No pitihän sitä nyt espanjalaisia päästä kuvaamaan! Se oli nopeaa jalkapalloa ja erityisesti niitä reisipaloja ;) Tää oli myös kuvauskeikka, jossa minä Mari Hietala menin sanattomaksi, mutta silti mun piti puhua. Olisin oikeasti halunnut vaan valua lattialle ja olla hiljaa, mutta mun piti silti olla olemassa ja esitellä itseni. Niin kauheaa tilannetta ei ole kyllä ikinä ollut. Enkä myöskään ole koskaan halunnut olla niin sanaton. Vai miten päin itse olisitte, jos superkuuma espanjalaismies pakottaa puhumaan? Hä?



5. Suomi - Kosovo

20160906-IMG_6465

Ah, Huuhkajat! Kyllä Suomen Huuhkajat ovat myös ihan kuuma joukkue minun mielestäni. Heitä oli myös erittäin mielenkiintoista kuvata, koska niin harvoin noita pelejä kuitenkaan on eikä kaikkia näitä äijiä näe suomalaisilla kentillä kauden aikana.



6. TPS - PK-35 Vantaa

IMG_6475

Naistepsien juhlaottelu yläkentällä. Tää taisi olla ekoja matseja, kun keksin, että tässä kaupungissa pelaa muitakin mustavalkoisia kuin vain miehet. Naisten futis oli melkein yhtä nopeaa kuin espanjalaismiesten, tykkäsin!



7. TPS - PK-35 Vantaa

20160802-IMG_6815

Lisää naisia. Tää sitten taas olikin Suomen Cupin peli Paimiossa.

Paimiossa oli ihan hassua käydä kuvaamassa. Uusi maisema on aina inspiroiva.

8. FC Inter - FC Lahti

20160409-IMG_3461

Jaa olihan se kauden eka pelikin tällä listalla.

9. FC Inter - IFK Mariehamn

IMG_7890

Tänään on kerrottu mediassa Walter Viitalan saaneen kutsun Huuhkajiin mukaan seuraavaan matsiin, jes!



10. FC Inter - Pallo-Iirot

20160801-IMG_5589-Edit

Junnujen kuvaaminen oli aika hauskaa. Ajattelin ensi kesänä tehdä sitä vähän enemmän.

Itselleni yksi tärkeimmistä kauden matseista oli TPS - JJK, koska sain kiinni pitkästä aikaa menestyjien ja voittajien fiiliksestä. Olin aivan uskomattoman onnellinen. Se oli juuri sitä jalkapalloa, jota mä olen tottunut kuvaamaan. SJK on nostanut kai riman aika korkealle, kun opin heitä kuvatessa nousujohteiseen futikseen. Voitosta voittoon ja lopulta Veikkausliigaan.



Toinen tärkeä ilta oli HJK - IFK Göteborg, kun pääsin näkemään Veikkausliigan toimiston maisemat ja kokemaan taas miltä kuulostaa täysi futisstadion. Se oli kivaa.



Blogin kannalta on ollut hauska huomata näiden postausten kiinnostavan ihmisiä. Lisää suomifutista, eiksje?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti