torstai 17. marraskuuta 2016

Jalkapallon snäppisuosikit

Snapchat on somekanavista jotenkin kaikista hankalin hahmottaa itselle millaista sisältöä sinne haluaisi suoltaa, koska kovin usein siellä tulee törmättyä ärsyttäviin ilmiöihin enkä ainakaan itse haluaisi olla joku tosi tylsä snäppistereotypia. Olen huomannut monien muiden ihmettelevän myös ketä seurata snäpissä ja joku somekonsultti jo väläyttelikin snäpin vain kuolevan pois. Pöh. Siihen en oikein usko, kun juuri vasta olen keksinyt, että omalta osaltani eniten mua kiinnostaa snäpissä tietysti kaikki jalkapalloon liittyvä!

Seuraan muutamia jalkapalloilijoita snäpissä, vaikka he eivät olekaan ihan hurjan aktiivisia snäppäilijöitä ja odottelen tietysti suomalaisten seurojen snäppiheräämistä. Tosin eipä sillä, että maailmallakaan oltaisiin kovin aktiivisia, mutta tässä mun 3 lempparia jalkapalloon liittyen:

1. NB.Football - tietysti!
2. adidasfootball - eivät ole hetkeen snäpänneet, mutta snäpätessään tarjoilevat hienoja temppuja.
3. nikefootball - hieman hiljaista pidellyt tälläkin kanavalla viime aikoina.

Liverpoolia (lfc) seurailen lähinnä New Balancen takia, mutta toisaalta he kyllä hoitavat snäppinsä myös ihan hyvin silloin, kun snäppäilevät. Kun näkee sen yleisön määrän ja ylipäätään stadionin, tulee aina hirveä hinku päästä valokuvaamaan johonkin yhtä isoon paikkaan. Oijoi!

Suomalaisia futareita olen lisäillyt, kun on sattunut tulemaan vastaan esimerkiksi instagramissa. Viime viikolla viihdytin itseäni Mattilan Sakarin (sagster89) kyselytunneilla ensin snäpin puolella ja sittemmin instastoorissa. Roope Riski (rooperiski) taas tarjoilee tällä viikolla lomatunnelmiaan jostain tois puol maailmaa ja hei, kyl tepsijätkiäkin snäpistä löytyy! Onneksi heillä alkaa treenit taas ensi viikolla, kun Iletsu (ilarimettala) on ehtinyt snäpin mukaan lomalla puputtaa melkein 20 lisäkilon verran hamppariaterioita ;)

Silloin, kun snäppi ei tarjoile mitään futistemppuja, youtubesta kyllä löytyy. Nää hassuttelijat on ainakin just hyvää viihdettä:En yhtään panisi pahakseni, jos rahtiterminaalin toimiston valtaisi tuollaiset tyypit ;D Voi tosin olla, että meidän ajojärjestely järjestelisi ne pois :D

Ps. itsehän löydyn snäpistä nimellä marihietala ja kyllähän määkin tarjoilen jalkapalloa, mutta vaan silloin, kun olen sitä kuvaamassa. Usein en ehdi snäppäämään kylläkään, kun aiemmin mainitulla Iletsulla on paha tapa tehdä maaleja ja mun tarvii silloin käyttää kameraa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti