sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kauden päätösbileet tepsiläisten kanssa

En uskonut, että saan jalkapalloon liittyen päälle fiiliksen, jolloin kaikki kuvat kuuluu käsitellä mustavalkoisina (silti tässä postauksessa värit päällä). Tänään on kuitenkin juuri sellainen päivä. Ilmassa on todella paljon haikeutta.

Alkaa nimittäin tosissaan iskeä tajuntaan se, että kausi on todella ohi ja seuraavat pari kuukautta ovat omassa elämässäni todennäköisesti aika hiljaisia jalkapalloon liittyen. En ole halunnut hyväksyä tätä faktaa, mutta Tumperon kausikoosteen näkeminen pakottaa ymmärtämään kauden olevan ohi. Ärsyttävää, vaikkakin video on kyllä ihan täyttä rakkautta ♥

..kuten kaikki koko Tepsiyhteisössä. Perjantaina oli kauden päätöstilaisuus Pikku-Torressa ja jotenkin sielläkin pystyi aistia sen saman myönteisen tunnelman kuin jokaisessa matsissa kuluneen kauden aikana. Kaikki kannattajat, pelaajat, taustat yhdessä.. ♥

Vaikka omat juureni ovat Vimpelissä ja puhutaan paljon Saarikentän mielettömästä tunnelmasta, tää Tepsiyhteisö pääsee ihon alle jotenkin todella vahvasti. Se on kuin yksi suuri perhe. Se on ihanaa. Etenkin seurata sivusta, mutta vähitellen myös tutustuen kannattajiin, pelaajiin ja taustoihin.

Untitled

Untitled

Untitled

Vaikka olisin ehkä halunnut ottaa oikean kameran mukaan ja kuvata, päätin jättää sen kuitenkin kotiin ja olla ihan vaan vapaalla. Vapaalla olemisessa onnistuinkin ihan kiitettävästi, sillä en enää tuijottanut Tepsijätkiä kuin lehmä uutta sankoa, kun taas viime kerralla kauden viimeisen pelin jälkeen näin vain hienoja kuvakulmia.

Noh, se kausikooste. Onneksi siellä baarissa oli edes vähän hämärää, joten sai ihan rauhassa vuodattaa kyyneleitä. En pysty katsomaan tätä enää kolmatta kertaa läpi. Katsokaa te.


TPS 2016 kausikooste from Tumpero on Vimeo.

Illan suurin uutinen oli se, että TPS palaa seuraavalla kaudella Kupittaalle. Siis Veritakselle! Kuinka hieno asia turkulaisen jalkapallon ja Tepsin kannalta! Ai vitsit! En malta odottaa, että pääsen taas keväällä ihmettelemään miltä laidalta kuvaisin peliä.

Miksi ihmeessä kukaan ei varoittanut silloin vuonna 2013 kuinka suuria tunteita futiskuvaus tuo mukanaan? Ihan hirveää taas painaa julkaise-nappulaa, koska tää on nyt ihan oikeasti viimeinen postaus Tepsin kaudesta 2016. Miksi mulla ei ole edes suklaata?

Ps. mun puhelinkuvien viimeinen ei sitten ole Pikku-Torresta vaan Chicistä, jossa jatkoimme biletystä illan edetessä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti