sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Mitä nyt

Asioita, joita olen ajatellut tällä viikolla..

IMG_1675

1. Taasko turkulainen talvi on alkanut? Ensin tulee lunta ja pakkasta, jonka jälkeen viikko, pari tai montakin on lämmintä ja sataa. Kannattaako sittenkään ostaa vielä uusia talvirenkaita?

2. Olen hyväksynyt turkulaisen liikenteen. Pysähdyn suojatien eteen eikä se ole minusta enää kummallista. Siis autoilijan näkökulmasta tämä.

3. Tajusin parisuhteen arjen tulevan yhtä varmasti kuin napajäätikön sulaminen. Jokaisessa suhteessa. Ennemmin tai myöhemmin. Kyse onkin siitä kuinka valmis sen on hyväksymään. Ja mitä sen päälle rakennetaan, yhdessä vai erikseen?

4. Ihmetellyt miten joku ihminen voi vaikuttaa omaan mieleen muka tosi paljon. Sekoittaa ajatukset ja herättää arkiunesta. Mutta sekin taitaa kuulua elämän kiertokulkuun halusi sitä tai ei. Eikä se edes ole huono asia. Omasta unestaan kuuluukin herätä silloin tällöin, jotta voi kehittyä ihmisenä. Joskus ne herätykset eivät vain tunnu alkuun kovin mieluisilta.

IMG_1754

5. Koin historiallisen haluan-olla-hiljaa-ja-yksin -päivän. Snäppini lähes tyrehtyi, en halunnut tuottaa sisältöä tai edes olla olemassa missään. Olisin halunnut metsään kirjoittamaan paperille asioita ja selvittämään päätäni. Lopulta pääni selveni itsestään. Aika parantaa.

6. Mitä uskaltaa puhua ääneen? Lopulta totesin, että ystäville aina kaiken. Parasta ♥

7. Haluaisin ottaa kuvia jostain parista, jotka näyttävät hyvältä yhdessä. Haluaisin ehkä itse olla se toinen osapuoli, mutta sellaisten kuvien toteuttaminen itse on aika vaikeaa. Se vaatisi aikaa. Ja miehen, joka haluaa niihin kuviin. Tähän sellainen apinahymiö. Käpälät suun edessä.

8. Mun pitäisi muistaa, että voin mennä joskus vesisateella kuvaamaan Kupittaalle jalkapallokentän valoja. Jos haluaisi jotain ylihienoja jalkapallokuvia sateesta ja pimeästä, täytyisi pyytää jotain futisjätkää leikkimään pallon kanssa. Joskus mietin, että mun pitäisi omistaa kokonainen jalkapalloseura. Missä lottovoitto?

IMG_1907

9. Ensi viikon kuvauskeikkaa varten piti varmistaa asioita. Sekin jännittää, mutta aion jälleen suoriutua. Pitäisi hankkia junaliput.

10. Jakon kuvaaminen oli jännittävää, koska mulla ei ollut mitään tiettyä ajatusta kuvista. Halusin tehdä sen futiskuvaustyyliin: kuvaan mitä näen. Tuijotin tyypin silmiä ja yritin nähdä edes jotain. Kai mä näinkin, kuvista tuli aika kivoja! Saatte ne nähtäväksi jonain iltana.

11. Kuinka paljon maailmassa on oikeasti mahdollisuuksia tehdä kuvista tietynlaisia. Jotkut tekee sileitä, leikkaavat ja liimaavat eri kuvia yhdeksi, jotkut lisää vähän kontrastia ja millin verran värejä ja sitten oon mää, joka testaa eri värisävyjä, tykkää ehkä sinisestä vähän liikaa, haluaa kuviin ehkä jopa rosoisuutta..

12. Kuvaaminen on tärkeämpää kuin yhtään mikään muu.

IMG_1915

13. Kuvitellut juoksemisen parantavan maailmaa, mutta silloin, kun lantio takkuaa, juokseminen ei paranna mitään. Tämän myötä olen päättänyt alkaa harrastaa päkiöille nousuja taas. Nilkan liikerata kuntoon ja lantio voi pitää tunkkinsa.

14. Kuinka olen voinut tulla toimeen ilman Viaplayn futiskanavaa?

15. Kuinka yhden ainoan namiskan vääntö voi tehdä kuvalle niin paljon, että melkein tiputan itseni sohvalta? Se kuva on meitsin instassa nyt uusimpana, tsekatkaa! Säädin siis ensin siihen lisää valoa, katsoin värit läpi ja ihan viimeisenä vetäsin Jakon piirteisiin hieman tarkkuutta. Se viimeinen silaus teki siitä kuvasta kuvan.

16. Kuinka ikävä mulla onkaan ollut meidän vanhaa tankkipelijengiä ja ylipäätään koko peliä. Kävin pyörähtämässä perjantaina ja nyt mun paluu pelimaailmaan on enää kuulokkeiden usbitikusta kiinni.

17. Kuinka paljon voikaan väsyttää, kun on saanut kuvat valmiiksi ja on käynyt lenkillä?

+

18. Pääsen laivalle ensi viikolla ostamaan Tobleronea. Valkoista Tobleronea.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti