torstai 10. marraskuuta 2016

Mitä perjantain bileisiin päälle

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Jollekin korkeammalle voimalle kiitos siitä, että huomenna on perjantai! Olen ollut ihan sekaisin päivistä tällä viikolla ja muutenkin viikko on tuntunut kamalan pitkältä. Puuh! Onneksi huomenna pääsee taas näkemään tepsiläisiä ja muutenkin pitämään hauskaa. Hauskanpitoa varten on pitänyt tässä pohtia mitä sitä laittaisi päällensä. Nyt musta tuntuu tältä:

IMG_0924
mekko Guess (täältä) / kengät Clarks (täältä)

Ollut sen verran tiuhaan tahtiin tässä viime aikoina bilehommia ja vielä samalla porukalla, että tässä on joutunut ihan tosissaan miettiä mitä sitä pukisi päälleen! Kun ei vain voi enää laittaa samaa hametta ja pitsitoppia kuin elokuussa tyttöjen kanssa kylillä, lokakuussa laivalla tepsiläisten kanssa, sitten taas kylillä tyttöjen kanssa ja sitten vielä kerran kauden päätyttyä kylillä tepsiläisten kanssa..

IMG_0932

IMG_0953

Aikoinaan villeinä opiskeluaikoina oli ihanaa kiertää Seinäjoen Vero Modaa ja ostaa joku uusi biletoppi seuraaviin keskiviikkobileisiin. Viime vuosina on tullut biletettyä niin harvoin, ettei ole päässyt harrastamaan mitään biletoppishoppailua ja nyt kun olisi ollut vähän tarvekin, on tullut niin nirsoksi, ettei kaupasta vaan löydä oikein mitään just silloin, kun etsii. Niinpä joutuu rakentamaan vanhoista rytkyistä uusia yhdistelmiä. Tai käyttää joka kuukausi samaa yhdistelmää, koska eihän kukaan muista niiden olevan just ne samat kuin silloin edelliskerrallakin. Kunnes alkaa itseäkin jo vähän liikaa ahdistamaan.

IMG_0962

Aika mustahan tästä yhdistelmästä tulee, mutta siksi ajattelinkin lakata kynnet pikkujoulun punaisiksi. Tuon kaulanauhan ostin eilen Ginasta ja tarkoitus olisi laittaa myös se, mutta saa nähdä sopiiko se loppujen lopuksi kokonaisuuteen kuinka hyvin.

Onko muilla bileitä luvassa viikonlopuksi?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti