keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Miten menee juuri nyt

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Mä oon koko päivän luullut tänään olevan jo torstai. Olen koko alkuviikon juossut pitkin kyliä kaikki illat, joten on aika ihanaa, että tän viikon torstai on vielä elämättä ja saan viettää sen ihan rauhassa valmistautuen perjantaihin. Perjantaina on nimittäin bileet! Tepsin päätösbileet, jauuu!

Viimeksi, kun olen ollut tepsiläisten seurassa, muistutti meikkini jotain tällaista:

Untitled

Ajattelin pyrkiä johonkin vastaavaan, vaikka saatan kyllä lisätä bilehileitä luomiin vähän rajummin kuin tuolloin. Huulipuna on ihana uutuus L'Orealilta, löytyy intternetistä esimerkiksi täältä! Olin opiskeluajoilta asti kaivannut jotain vastaavaa huulimeikkiä, sillä muistan ikuisesti erään huulikiillon, joka oli marjaisan punainen kultaisilla hileillä. Ai vitsit. Sitä olisi täytynyt silloin hamstrata ihan todella.

Untitled

Mites tää talvi? Kyllä minullekin lopulta kiire tuli talvirenkaiden kanssa, mutta onneksi työpaikan lähistöltä löytyy yksi autohuoltopaikka. Kävin heittämässä auton aamulla sinne, ruinasin kyydin takaisin töihin yhdeltä kuskimieheltä ja päivän päätteeksi kävin hakemassa auton takaisin. Näppärää. Tämä tapahtui joskus viikko tai pari sitten. Vasta tänään jaksoin hoitaa kesärenkaat säilytykseen talveksi. Ahdisti painavat möhkäleet takapenkillä, kun on tässä pari päivää ollut aivan sairaan liukasta. Tarvisin uudet talvirenkaat. Ennen niiden ostamisen ajattelu ahdisti, nyt odotan jo innolla milloin voin tehdä moisen hankinnan. Kertoo kai jotain nastojen määrästä. Ensi viikolla kuulemma sataa vettä..

Untitled

Kovasti olen miettinyt mitä sitä seuraavaksi valokuvaisi. Kyllä talvikaudella ainakin kerran täytyy salibandysalissa käydä näyttäytymässä ja todella varovaisen vähän, salaa kaikilta, olen harkinnut jääkiekkoa. Mutta ihan tosissaan todella vähän. Ja salaa. Erityisen paljon salaa. En oikein ole vielä päättänyt olenko tosissani siinä, että viitsisin yrittää pysyä kiekon perässä. Pää suhaa jo nyt edestakaisin, kun edes ajattelen. Huh.

Uskon silti, että futsal jää nauttimista varten. Ellei täällä Turussa ole joku sali, jossa on kunnon valot. Epäilen vähän.

Marraskuussa pääsen kuvailemaan ihmisiä jonkun verran. Ehkä jo ensi viikolla. Jei!

Untitled

Kuten sanoin, olen juossut koko alkuviikon pitkin kyliä sen mitä Clarkseillani olen pystynyt liukastelemaan. Törmäsin Sokoksella johonkin tosi mielenkiintoiseen kosmetiikkamerkkiin ja mietin miksen ole lukenut näistä mistään blogista. Harmitti! Ehkä seuraan liian vähän kosmetiikkablogeja? Vai onko joku törmännyt näihin jossain? Haluaisin jotenkin silti lukea kaikesta uudesta aina blogeista, kaupallisuudesta huolimatta.

Eilen kävin kaakaolla yhden ihanan TPS-paitaisen kanssa ja mietimme asuvalintoja perjantain bileisiin. Seuralaisellani taitaa homma olla paremmin hallussa kuin meikäläisellä, mutta enköhän mä huomenna viimeistään jotain keksi.

Untitled

Biletysvaatteiden lisäksi mulla on ollut edelleen uusi pipo voimakkaasti haussa. Ei löydy mitään kivaa. Mun paras pipo on aikoinaan tilattu Asokselta, ehkä mun täytyy surffata sinne tässä joskus.

Tänään mä kävin mochaccinolla Maaritin kanssa. En ole kuulemma puhunut blogista silmät kiiluen pitkään aikaan niin kuin tänään. Ilmeisesti on tapahtunut taas se, mikä aina eli olen ajatellut asioita ja luullut, että ajatuskupla näkyy pääni yläpuolella. Jännä, kun ei ajatustenlukua ole vieläkään taidettu keksiä kuitenkaan.

Kävimme taas aiheuttamassa pahennusta Myllyn XXL:ssä, sillä vaadin Maaritia näyttämään mitä vaatteita mä tarvin, kun lenkkeilen pakkaskeleillä. Kuoritakki vaikutti olevan päivän sana sekä ihanat fleecet. Taidan tavallaan kuitenkin tykätä talvesta, koska silloin saa pukeutua kerroksiin ja muhkeisiin huiveihin.

XXL:stä napatussa kuvassa ei kuitenkaan ole lenkkeilyvaatteita vaan alenappispöydän hienoimmat kengät tietysti. Onneksi näin talvellakin on paikkoja, joissa voi kuvata nappiksia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti