lauantai 5. marraskuuta 2016

Parasta on ystävät

Bloggaaminen on siitä hauska laji, että sen kautta on päässyt tutustumaan kaikenlaisiin huipputyyppeihin. Osasta on tullut parempiakin ystäviä ja toisaalta on myös monta sen kuuluisan verkostoitumisen kannalta tärkeää tuttavuutta.


Minun ensimmäinen blogisiskoni on Hannatic. Törmäsimme 7 vuotta sitten Seinäjoen Wartti-baarissa ja jostain ihmeen syystä meistä tuli ystävät. Sen jälkeen me ollaan tehty yhdessä ainakin näitä:


Käyty tallilla. Kesät, talvet. Hannatic ratsastaa edelleen, mutta mulla touhu jäi, kun muutin Turkuun. Kaivoin mä tällä viikolla vuosien jälkeen Cavallon takin sentään ja kävin se päällä lenkillä.


Istuttu Coffarissa niin paljon, että meidän olis oikeasti kannattanut ehdottaa S-ryhmälle jotain yhteistyökuviota.Käyty kattomassa luultavasti enemmän futsalia kuin futista. Joka kerta futsalia katsomaan piti hakea tietysti Coffarista mochaccinot mukaan. Kofeiini + futsalin jännittävyys, oh lord.


Futiksessa ollaan fanitettu eniten Sisu-Palloa, sillä mun kuvausharrastuksen myötä mua ei pahemmin ole nähty minkään valtakunnan futiskatsomossa enää. Ainoat futismatsit, joita pystyn seurata ilman kameraa, ovatkin olleet juuri kolmosdivari ja siitä alemmat.


Ja ollaan me pelattukin.

Mutta mikä tärkeintä: tanssit. Ai vitsit me ollaan tanssittu! Jos The Capital Beat keikkailisi edelleen, me oltais mukana!


Noh, nykyäänhän tehokaksikkomme elää erossa toisistaan ja olemme saaneet jengiimme myös kolmannen osapuolen. Hän on Maarit. Näin me muodostamme yhdessä Trio Aivohalvauksen.


Maarit on kuin kirsikka koko tämän kakun päällä. En ymmärrä kuinka olemme voineet elää villit nuoruusvuotemme ilman Maaritia, mutta onneksi hän on nyt olemassa!


Sama meininki, eri maisemat.


Pahoittelen, ettei näissä videoissa ole mitään järkevää sisältöä, mutta ainakin tekijätiimillä oli hauskaa joka kerta. Sille on myös syynsä miksi haluan olla valokuvausalan ammattilainen enkä videopuolen ;) Nää videopäiväkirjat on silti hyvää vastapainoa vakavamieliselle valokuvaamiselle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti