lauantai 12. marraskuuta 2016

Täydellinen meikkipohja

* postaus sisältää mainoslinkin

Olen varmaan ikuisesti höpöttänyt silloin tällöin siitä kuinka kiinnostunut ja innoissani olen meikkaamisesta sekä tietysti siihen liittyvästä kosmetiikasta. Olen kuitenkin tässäkin asiassa kovin hitaasti käynnistyvä otus, sillä olen 10 vuotta mieluummin tuskaillut kiiltävän naaman kanssa kuin edes yrittänyt etsiä paremmin hommansa hoitavia tuotteita.

IMG_1128

Tällä kosmetiikkablogien valtakaudella olen törmännyt pari kertaa tiettyjen tuotteiden hehkutukseen ja niinpä pääsin itsekin siihen pisteeseen, että testasin miltä näyttää meikki hyvällä pohjalla. Jännää sinänsä, että hyvältähän se tietysti näytti! Yllätys! Ekaa kertaa meikkipohja näytti niin hyvältä, että jäin itsekin ihmettelemään peilin eteen ennen kotoa poistumista kuinka mun naama voi kerrankin näyttää niin valoisalta ja tasaiselta.

IMG_1087

Ihana fiilis, kun on kerrankin löytänyt jotain, mikä toimii.

IMG_1124

Alimmaiseksi siis Smashboxin primeria, jonka ostin juuri pari päivää sitten Kicksistä. Meikkivoiteeksi Estee Lauderin Double Wear Stay-In-Place -nimistä ainetta ja päälle vielä jotain Lumenen irtopuuteria.

Sain tuon mun meikkivoidenäytteen Stockalta tässä joku kerta ja testasin sitä nyt eilen ekaa kertaa. Pakko sanoa, että tuo aine on hankittava myös ihan täysikokoisena, sillä sen verran vakuuttavaa jälkeä se teki.

Paljon mukavempi arkenakin meikata, kun on hyvät aineet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti