keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tepsijätkiä

Tuli aika vahvasti sellainen olo, että tänään on se päivä, kun saatan loppuun yhden vanhoihin kuviin liittyvän projektin siltä osin kuin se on mahdollista. Olen raahannut pöytäkoneelle TPS:n alkukauden pelien kuvia ja poiminut niistä joitakin parhaita otoksia, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta julkaisematta silloin aikoinaan.

IMG_9290

IMG_9599

Kauden kaksi ekaa matsia olin kuvannut lähinnä vain Jakosta vahingossa. Voin vilpittömästi sanoa tätä vahingoksi, sillä en tuolloin todellakaan tietänyt kuka Jakonen tai kukaan Tepsijätkistä on. Tajusin Jakosen kai vasta sitten kunnolla, kun olin ottanut hänestä yhden kuvan, jossa hänen silmänsä loistivat hyvin vaaleina. En voi sanoa minkä värisinä vaaleina, sillä sitä ei kukaan tiedä. Jos katsoo kauempaa, voi luulla niitä sinisiksi ja jos taas tunkee nenänsä Jakon naamaan kiinni, hänen silmänsä vaikuttavat pohjimmiltaan ehkä vihreiltä.

IMG_2810

Maalihalikuva! Näistä tuli heti kauden alusta jo pakollisia. Tänäänkin on esimerkiksi ollut hieman kiukkuinen päivä mulla, mutta kun näin ton kuvan, en vain voi olla enää huonolla tuulella yhtään. Blomqvistin pojan hymy yhdessä Abun kanssa.. Noh, näette itse kyllä!!

IMG_2926

Ite Hyyrynen, josta olen kai julkaissut aika huonosti kuvia koko kauden ajan. En tiedä miksi! Julkaisen nuorista kolleista enemmän kuvia kuin kauden parhaasta knallitemppujen tekijästä. Hyyrynen oli varmaan ekoja Tepsijätkiä kenen nimi jäi muistiin kauden alussa.

IMG_4046

Mettälä oli sitten niistä nuorista kolleista varmaan eka kenen nimi jäi päähän. Mahtaako johtua kyvystä tehdä maaleja aika usein vai siitä, että jätkä on muita 1-2 päätä pidempi vai mistä, mutta näin kuitenkin kävi. Iletsu on livenä tosi kiva ja arvostan muutenkin, koska tykkää esimerkiksi lätyistä.

IMG_4190

Pitäisiköhän Iletsusta tehdä joskus joku ihan oma postaus haastattelun kera? Mitä sanotte?

IMG_0439

Lisää leveästi hymyileviä jätkiä, jes! Waltsu taisi potkaista pallon maaliin tässä ja sai välittömästi Luken mukaansa..

IMG_0452

Sitten seuraa tunnustus, mikä kyllä itseäni oikeastaan hävettää, koska muistan W. Peltolan katseen ikuisesti, kun hän tenttasi minulta nimeään kannattajaristeilyllä. Krhm. Enhän minä näistä vaaleista pörröpäistä oikeastaan ennen sitä laivareissua hahmottanut kuka on kuka! Koko asia aukesi varmaan sillä hetkellä, kun omaan tapaani tuumasin Waltsulle "omenabanaanipoika" ja jouduin kaivamaan oikean nimen jostain muististani (kuten olen varmaan pari kertaa jo aiemmissa postauksissa maininnut). Waltsun ilme oli niin jäätävä, että uskoin putoavani laivalta ellen muista sitä nimeä.. Eipä sillä, kuka nyt haluaisi itsensä muistettavan jätkänä, joka kantaa ennen matseja 2 omenaa ja 2 banaania evääksi vaihtopenkille.

Olen satavarmasti käynyt joskus keskustelun jonkun kanssa kenelle ne omenat ja banaanit menee, mutta tieto on valunut aivoistani johonkin. Waltsu on joka tapauksessa aika hauskan olonen tyyppi. Silmissä loistaa usein pilke, josta tulee hyvälle tuulelle.

IMG_2921

Sitten vielä tää Blomqvistin jätkä. Kysyin laivalla yhdessä pöytäseurueessa mm. kuka on joukkueen taitavin pallon kanssa ja sain heti vastaukseksi, jotta Nikke. En kuitenkaan laivalla jostain syystä päässyt haastattelemaan itse pallotaituria, mutta heti laivareissun jälkeen pääsin näkemään kuinka sitä palloa pompotetaan. Sen jälkeen kauden viimeisissä peleissä osasin kiinnittää asiaan huomiota ja hypnotisoiduin, kun tuijotin pallon kanssa leikkimistä.

Nikke on kaikissa pelikuvissa tosi vakavan näköinen, mutta kukapa ei olisi. Katse on niin kova, että jopa minä, rääväsuinen pohjalainen, menisin hiljaiseksi tuollaisesta. Jotenkin mulla ei ole tarjota Nikestä mitään hassun hauskaa juttua tähän, vaikka luulisi nyt jotain edes irtoavan? No okei, jätkä on aika kovis jalkapallokentän lisäksi tanssilattialla ja hänen kanssaan on kiva höpötellä mistä vaan.

Huh, näitä kuvia katsellessa tuli kyllä vähän ikävä kesää ja huomenna on kuitenkin joulukuu. Miten oikeasti tää vuosi voi olla kuukautta vaille valmis? Tulee kiire käydä huollattamassa Sigmakin ennen ekoja pelejä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti