tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän aurinko

Sain just miehen katoamaan Falloutin pariin, kun vaihdoin kanavaa ykköselle, josta tulee Itsenäisyyspäivän paraati ja myöhemmin muuta tähän päivään liittyvää ohjelmaa. Noh, saanpahan vallata sohvan kokonaan!

Ei mulla sinänsä mitään erityistä asiaa ole, mutta halusin nyt vaan kirjata ylös, kun näin tänään auringon!! Seuraava kerta voi kuitenkin olla vasta kuukauden päästä, joten täytyyhän tämä nyt johonkin tallentaa.

IMG_4872

Havahduin vasta viime viikolla siihen, etten ole syönyt d-vitamiinia vielä oikeastaan ollenkaan. Nyt yritän muistaa sen joka päivä, sillä vihaan sitä väsyä, joka alkaa vaatia aina päikkäreitä. En muutenkaan tavallaan tykkää mistään väsymyksestä, koska toimintani loppuu silloin kokonaan. Päikkäreistä sen sijaan tykkään, mutta niiden harrastaminen on sellainen kierre, josta pääsee pois yhtä helposti kuin suklaan syömisestä.

Eipä tässä muuta, jatkan Itsenäisyyspäivän ohjelmien tuijottamista. Hauskaa Itsenäisyyspäivää teille muillekin! Muistakaa kliksutella itsenne loppuviikosta käymään täällä blogissa, mulla on nimittäin yksi tosi hauska postaus tulossa..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti