tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukuun parhaita

Tulin just kotiin kahvittelemasta ja mun aivoissa virtaa pelkästään sokeri. Huh huh. Ajattelin kuitenkin yrittää raapia kasaan viimepäivien touhuja, koska tällä viikolla joutuu keskittyä joulun tulemiseen vähän normaalia enemmän enkä todennäköisesti ehdi oikein harrastamaan bloggaamista, mikä sekin on ihan tervettä välillä.

Tän postauksen kuvat alkavat reilun viikon takaa, päivää ennen mun synttäreitä..

Untitled

Eka kerta, kun olin kahvilla jalkapalloilijan kanssa! Haastattelin Jakoa ja postaus, joka siltä pohjalta syntyi, on luettavissa täältä. Oli todella mielenkiintoista toteuttaa tuollainen juttu ja nyt olenkin miettinyt kestä voisin tehdä seuraavaksi jotain vastaavaa. // Keskustan jouluvaloi. Noi on jotenkin tosi kuvaukselliset. Kävin Jakon haastattelun jälkeen Wikkellä etsimässä kosmetiikkaa, jotta rauhoittuisin, mutta en mä nyt oikein tiedä auttoiko se. Lähdin lopulta kotiin tärisemään.

Untitled

Synttärilauantaina hain Asoksen paketin, jossa oli mm. mustavalkoraitainen huppari Wildfoxilta. Olen himoinnut kyseisen merkin vaatteita koko bloggaajaurani ajan ja nyt vihdoin löysin juttuja aleosaston puolelta. Nams! Siinä on ensi kesäksi kuvaushuppari, mikäli kehtaan lipua paikalle noin pahasti mustavalkoisena. // Teatterisillalla joutuu nykyään joka kerta pysähtyä kuvaamaan/snäppäämään.

Untitled

Kaivelin itestäni vanhoja kuvia ja törmäsin tällaiseen. Entisessä elämässäni olen pessyt pelivaatteita ja löytänyt näköjään myös keskeltä eteisen lattiaa tuollaisen röykkiön. Silloin, kun en vielä kuvannut moisia kasoja intohimoisesti. Tuolloin lähinnä meinasin vain kompastua niihin. Eikä pelipaitaa käsitellessä käynyt mielessäkään, että siinä olevasta logosta saisi muuten hienon taidekuvan. Nyt jos tunkisin nenäni jonkun pelipaitaan kiinni, olisin ensimmäisenä ottamassa siitä kuvaa. Joskus sitä käy mielessä, jotta on tämä elämä ihmeellinen juttu ja mulla toisaalta aivan hemmetin ihmeelliset mieliteot, mutta niinhän sitä sanotaan, että me valokuvaajat olemme ristuksen outoja. // Synttäri-illan pitsahommia työjengillä.

Untitled

Synttäri-illan viinilasillinen. Eka kerta, kun sain viiniä baarissa sen sijaan, että olisin tilannut lonkeron. Se oli outoa, mutta kuitenkin aika jees. Ja siis tämä ei ollut oma idea vaan kerkesin seisoa keskellä Koulua 1-2 sekuntia, kun mut vietiin baaritiskille. Eipä siinä. // Viime viikolla myin yhden kirjan jollekin forumistille. Forumistien tapaaminen on aina hauskaa. He todella ovat olemassa eivätkä vain huutele internetissä.

Untitled

Pimeässä loistavaa taidetta. // Jouluvaloi.

Untitled

Kun on mahis ottaa selfie Tixun kans, täytyyhän se tilaisuus käyttää hyväkseen. Luulen, että Tixu on meistä se söpömpi. // Perinteinen tässä-olen-valokuvaamassa-urheilua -kuva.

Untitled

Todistettavasti mulla oli joulukukka, joka kukki ja tuoksui niin paljon, että mun piti siirtää se jäähylle kaapin päälle ja nyt olen unohtanut kastella sitä. Mitä luulette kukkiiko vielä.. // Perjantai-iltainen odottavan pitkä aika.

Untitled

Sama perjantai-ilta, kun en tiennyt ketä olisin voinut pyytää kylille yksille ennen kuin tapaan Ellun. Onneksi työkaveri pelasti! // Ja taas, Teatterisilta.

Untitled

Perjantaiset bileet johtivat siihen, että piti käydä eilen töiden jälkeen Tepsin toimistolla palauttamassa sinne jonkun toisen TPS-logoista omaisuutta, höhö! // Turku tänään!

Untitled

Ajatukseni, kun olen tässä pari iltaa lukenut Zlatan-kirjaa. Hän oli niin vihainen, että päätti olla paras ja nyt hänen nimensä varmaan tietävät kaikki nekin, jotka eivät jalkapalloa edes seuraa. Hyvin mielenkiintoinen opus, suosittelen jalkapallosta huolimatta! // Tän illan rairalliset Gaggui Kaffelas, voi hyvänen aika, jotta edelleen ällöttää. Niin hyvää, mutta aikamoisen iso pala! Kävin kertomassa Duussille millaista elämää mä elän just nyt. Just loistava irtiotto meille molemmille tän viikon arjesta, ai että.

Nyt mä aion jatkaa Zlatanin lukemista jonkun luvun verran, mitä tässä nyt kerkeää ennen kuin pitää taas nukahtaa. En tosiaan pysty lupaamaan yhtään postausta ennen lauantaita, kun tässä on paljon juttuja hoidettavana ja sitten vielä reissaamista. Jos haluaa seurata tiiviimmin meikäläisen juttuja, suosittelen kanavaksi snäppiä: marihietala. En snäppää keikkoja, en käytä sitä vitun (anteeksi) koirankielifiltteriä enkä puhu siitä miksi just mä oon niin saaterin mahtava tyyppi (krhm, eipä vähä oo menny hermot ;)).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti