keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kohti uutta vuotta

Käpälä ylös sinä siellä, jos olet yhtä hämmentynyt kuin minä siitä, kun tämä vuosi 2016 alkaa vähitellen olla ohi! Miten sitä osaa raapustaa kaikkialle yhtäkkiä 2017?

Yritin eilen ajatella tulevaa vuotta ja mitä siltä oikeastaan haluan. Masennuin ja lannistuin vähän, kun en vain pysty näkemään kuinka vuosi voisi millään olla uskomattomampi ja huikeampi kuin tämä vuosi 2016 on ollut. En myöskään osannut koota pääni sisältöä välittömästi sen suhteen, mitä mä haluan ensi vuodelta ja ylipäätään koko vuonna.

Kai mä haluaisin olla upea kissimirri, juosta vihdoin sen 10 kilsaa, ottaa saaterin upeita futiskuvia, bilettää futisihmisten kanssa, valvoa kesäöitä Turussa ja saada kuvauskeikkoja. Haluaisin, ettei elämä muuttuisi hirveästi suuntaan eikä toiseen, vaikka toisaalta mua ei yhtään haittaisi, jos vuosi toisi tullessaan jotain ulkomaan reissuja.

En nimittäin kestä enää hetkeäkään tätä pimeyttä. Olen tiedostanut vitamiinivarastojeni olevan todella vähissä ja mua ärsyttää tosi paljon se, etten näe aurinkoa päiväsaikaan. Olen tämän viikon töissä niin, ettei aurinko ole vielä noussut aamulla ja illalla se on jo laskenut. Mä niin aion mennä lauantaina ja sunnuntaina ulos.

IMG_5357

Teen vuodesta 2016 perinteisen koosteen heti ensi vuoden alussa, mutta ehkä pakko jo nyt käydä vähän läpi mitä kaikkea onkaan tapahtunut. En ensinnäkään odottanut tältä vuodelta mitään sen erikoisempaa. Odotin vain Veikkausliiga-kauden alkamista, bloggailin ja sain kannustavia kommentteja kuvistani.

Siitä se sitten jotenkin lähti ihan käsistä Matsipäivän tekemisen myötä. Lumipallo vyöryi keskellä kesää ja kaikenlaisia "pikkujuttuja" sateli sieltä täältä. Tutustuin myös tepsiläisiin ihminen kerrallaan. Ensin taustoihin, sitten pelaajiin.

Mun kuvia oli Rajalan vinkkivideossa, päästiin Matsipäivän kanssa ehdolle Urheilugaalaan vuoden urheilukulttuuritekona ja sain futiskuvakisassa toisen kunniamaininnan. Ja ihan alunperin: tehtiin kirja! Ei vissiin tarvitse sanoa enempää siitä kuinka huikea tämä vuosi on tosissaan ollut.

IMG_5367

Olen niin kiitollinen kaikesta mitä futiskuvaaminen on tuonut elämääni ♥ Siksi toivon todella, että kaikki tämä hyvä fiilis säilyy läpi vuoden 2017 ja vuosi olisi vähintään yhtä hyvä kuin tämäkin.

Onko sulla jotain odotuksia vuodelle 2017?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti