lauantai 24. joulukuuta 2016

Matkapäiväkirja

Kauas on sen verran pitkä matka, että koko eilisilta kului matkustamiseen. Ajoin 4 tunnissa Turusta Seinäjoelle ja matka sujui liikenteen kannalta erittäin hyvin. En yhtään tiedä oliko liukasta, sillä mulla on ihan tuliterät talvirenkaat ja oli hyvä ajaa!

Parkanon Shellin pihassa tein tyhmyyksiä ja pudotin mun puhelimen vahingossa asfalttiin. Ärsyttää. Siitä on nyt lasi rikki enkä mä osaa päättää pitäskö tuon kanssa vaan elää vai kenties korjauttaa se. En halua edes tietää mitä se korjaus maksaa.. Olinhan ehtinyt omistamaan ton nykysen 6S:n ainakin 2 kuukautta.

Seinäjoella pysähdyttiin kahville Hannaticin luo ja sielläkin tiputin ryminällä kynsiakan kynslakat lattialle, eeeeh. Mietin kuinka ihmeessä olen selviytynyt liikenteessä ilman suurempia ongelmia, kun kaikkialla muualla olen täystuho.

Upeat revontulet ilahduttivat heti Parkanon jälkeen ja onnekseni ne olivat olemassa vielä myöhään illalla, kun viimein päädyimme Vimpeliin asti. Otin välittömästi jalustan ja muut värkit kantoon pellolle..

IMG_5958-2

On siitä nyt taas kuitenkin pari vuotta, kun olin viimeksi revontulet nähnyt. Nämä oli vielä paremmat kuin ne edelliset.

Arvoin kuvaamiseen 24 mm/2.8 linssin, vaikka olisi ehkä vain pitänyt rohkeasti testata kittilinssiä. Jotenkin kummitteli tuo aukko kuitenkin päässä ja yritin vetää varman päälle. En silti tiedä oliko oikea valinta vai ei. Odotan lähinnä sitä päivää, kun omistan täyskennoisen rungon ja jonkun siihen sopivan valovoimaisen laajakulman.

Uskomatonta kuinka hyvin tähdetkin näkyy täällä maalla. Hienoa seutua. Täällä joulukin tuntuu joululta, kun on jopa ihan vähän lunta.

Rauhallista ja lämmintä joulua! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti