lauantai 3. joulukuuta 2016

Mukavaa ajanvietettä

Arvatkaa mitä kivaa eilen tapahtui!? Pääsin pitkästä aikaa katsomaan futsalia frendin kanssa!! Samppiksessa oli Alastaron Urheilijat vierailulla ja näin jopa kaksi sankaria, joita olen kuvaillut enemmänkin futiskentillä tai niiden välittömässä läheisyydessä. Toinen heistä seikkaili kentällä ja toinen katsomossa.

Futsal fanituslajina on sellainen, ettei verenpaineen nousulta voi välttyä. Ei välttämättä johdu siitä, että menisi hermot vaan vain lajin jännittävyydestä. Ihan järjetöntä. Mutisin itsekseni, välillä saatoin puhua vähän lujempaa ja 1-2 kertaa seuralaiseni jopa nauroi kommenteilleni. Meni siis just hyvin. Rukoilin välillä muuan Kuhi-tyylistä keskeltä läpi ja maali -juttua, mutta sen puuttuessa puhisin vain ääneen "olispa FC Seinäjoki". Iletsu kyllä yritti kovasti, mutta AU joutui lopulta nielemään tappion.

Pelin jälkeen ajelehdimme Ellun kanssa läpi satumaisen teatterisillan ja päädyimme lopulta pienen kiertelyn päätteeksi niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Rentoon yksille glögimukillisille. Sieltä loikkasimme Burger Kingiin ja eväät mukana meille. Joimme vähän lisää glögiä ja selasimme heinäkuisia TPS-kuvia läpi. Musta on aina tosi hauskaa selata futiskuvia läpi jonkun toisen kanssa, kun kuvien katselijoiden näkemykset ovat kiinnostavia. Seasta löytyi muutama helmi, joista yksi on tänään ilahduttanut facessa pienen kisailun merkeissä. Nauran sille kuvalle edelleen, kantsii siis tsekata TPS:n facesivu!

Tänä aamuna se "juodaanko lisää glögiä" -idea tuntui vähän huonolta, koska en meinannut millään päästä ylös sängystä. Päässä on suhissut yölliset TPS-kuvat tai ainakin joku tietty niistä, enkä meinaa vieläkään päästä yli siitä. Miten en ole kesällä tajunnut joitakin kuvia ollenkaan? Selannut vain kiireisesti läpi ja moni hyvä jäänyt arkistoihin pölyyntymään.

Parin tunnin aamukahvin juomisen jälkeen oli pakko ryhdistäytyä kuin nainen ja suurin siivouselkein hyökättävä keittiön kimppuun. Meillä on nimittäin tässä talossa joku vesivahinko ja sitä varten täytyi ihan yleisen siivoamisen lisäksi tyhjätä hyllyjä ja kaappeja. Päätin myös kaiken järjestelyn lomassa ottaa yksityiskohtakuvia, kuten mulla ennen vanhaan oli useinkin tapana! Nämä kyllä sisältävät aika paljon kaikenlaista tuotesijoittelua, josta mulle ei ole maksettu penniäkään.

IMG_3898

IMG_3900

IMG_3910

IMG_3944

IMG_3950

IMG_3984

IMG_4004

IMG_4019

IMG_4060

Sain jopa vihdoin ja viimein käytyä läpi meidän hieman räjähtäneen eteisen, huh! Huvitti vähän kuinka monet New Balancet kokoelmistani jo löytyy ja miestä nauratti kovin se kaikki epäjärjestys pitkin olohuoneen lattiaa, mikä edelsi eteisen järjestymistä. Huolissani olen kyllä hieman kaikesta tavaran määrästä ja mietinkin milloinkohan ihan tosissaan saisin vähän hävitettyä sitä. Huomenna?

Siivoamisen lisäksi olen tehnyt pitsaa, puhunut Hannaticin kanssa pariin eri otteeseen puhelimessa, käynyt hakemassa H&M:n paketin ärrältä, pohtinut miltäköhän Tepsijätkien kuvaaminen tuntuu tulevalla kaudella ja ollut onnellinen hyvästä ulkoilukelistä.

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu tähän asti! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti