torstai 8. joulukuuta 2016

Selfieitä ja muuta hömppää

Heiiii nyt pitkästä aikaa viikkokatsausta paitsi tämä vain on vähän pidemmältä ajalta. Joku parin viikon katsaus? Näitä oli kiva tehdä kesällä, mutta sitten aloin vähän jo väsyä, kun oli muutakin postattavaa. Ajattelin pitää nämä ohjelmistossa jatkossakin, mutta en välttämättä juuri viikottaisina vaan silloin, kun siltä tuntuu. Vaihtelu - se on hyvästä meidän ihmisten aivopoloisille.

Untitled
Tää on varmaan jostain marraskuun puolivälistä, kun käytiin Maaritin kanssa maistelemassa Mbakeryn herkkuja Kauppahallissa ja tietysti päivittämässä juorutilanne ajan tasalle. Olikohan tämä taas niitä kahvikertoja, kun Maarit huokasi elävänsä mun kautta. Myöhemmin hän on varmaaan tullut ajatelleeksi, että oma elämä on ihan jees verrattuna meikäläisen jatkuvaan menemiseen, höhö! // Samalla reissulla vessaselfie.. Kauppahallissa on hieno vessa!
Untitled
Selfiet on hyviä meikin tarkistamiseen. // Tää on Turku siltä päivältä, kun olin kuvaamassa jalkapalloilijoita. Sitä postausta Jakosta on muuten tässä nyt hiottu vähän ja se on tulossa ihan näillä näppäimillä! Huomenna tai lauantaina! Ehkä lauantaina!
Untitled
Helsinki. // Tukholma.
Untitled
Vuoden Sponsorointiteko 2016 - Veikkaus & Apulanta. Oli hassua nähdä yhtäkkiä Sipe lavalla ja ottaa kuvia, kun mieleen tulvi väkisin kaikki ne teinivuodet Halkosaaressa ja Evillä.. Apulanta on tullut nähtyä livenä pari kertaa.. // Olen-juuri-kuvannut-kaksi-päivää-tapahtumaa-selfie-joko-saa-rentoutua.
Untitled
Skumppaa laivalla, jes! // Maailman paras piparilatte laivareissun jälkeen. Oli huono olo, kermavaahto pelasti.
Untitled
Ah, futsalia viikko sitten Samppiksessa! Iletsu viilettää kuvassa numerolla 25. // Satumainen teatterisilta. Mietin just tänään, että toi silta vähentää stressiä. Kun siitä menee läpi ja kuulee rauhoittavan kilkatuksen, se tuntuu jossain todella syvällä. Olispa tuollainen aina.
Untitled
Torilla on nähty poro! // Kuvaushommissa Maaritin kanssa sunnuntaina. Maarit möyri pylly pystyssä pusikossa, minä kuvasin omaa naamaa.
Untitled
Ja kyllä. Saliselfie!! TÄLTÄ VIIKOLTA! MAANANTAILTA! On se vaan hieno fiilis, kun reisipalat jumittaa. // Joulutorttua tiistaina Turun Urheilutoimittajien Kerhon syyskokouksessa sekä Varsinais-Suomen parhaiden urheilijoiden valintatilaisuudessa.
Untitled
Tiistaina paistoi aurinko tosiaan. // Eilen oli pakko päästä juoksemaan reisipalat takaisin elävien kirjoihin ja niinpä sitten kävin.
Untitled
Suomen Joutsen, se on jopa pimeällä hieno. // Uusi meikkihimotus: Urban Decayn joku perusmattakokoelma, aaaaaa! Naked Ultimate Basics tms, aijai!

Olipa kerrassaan kummallinen työviikko tämä. Eilinen oli kuin maanantai ja tämä päivä kuin tiistai, vaikka olikin torstai, sillä normaalina viikkona tiistai on aina uusi maanantai. Tarpeeksi sekavaa? Joo, olin heti aamusta tosi kiukkuinen (menin typeryyksissäni keskelle sosiaalista tilannetta, kun en ollut vielä edes syönyt saati sitten juonut kahvia), iltapäivällä oli niin kiire, etten edes ehtinyt juomaan kahvia ja lopulta yhdet treffit siirtyivät huomiselle. Jälkimmäinen nyt ei sinänsä haittaa liikaa, sillä paljon paree huomenna on rauhassa käydä asioita läpi ja tänään on oikein mukava maata peiton alla sohvalla kirjoitellen niitä näitä. Lisäksi huomenna on sitten ihan oikea perjantai ja viikonloppuna luvassa kivoja juttuja sekä omat synttärit.

Nyt hiivin niin salaa jääkaapille kuin sen nyt voi tässä asunnossa tehdä ja taidan tsekata mitä luettavaa blogimaailma tänään tarjoaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti