sunnuntai 1. tammikuuta 2017

2016

1. Mitä teit vuonna 2016 sellaista, jota et ole tehnyt aiemmin? Oh lord, vaikka mitä! Kävin Veikkausliigan media-avauksessa ja kesällä heidän toimistollaan ihailemassa maisemia. Kuvasin sellaisia futismatseja, joissa oli ulkomaisia jengejä vastassa eikä kyse ollut maaotteluista. Perustin toiminimen. Tein mun ekat laskutettavat kuvauskeikat (ihan muuta kuin jalkapalloa). Mun ottamia kuvia oli Rajalan vinkkivideossa, sain kunniamaininnan valokuvauskisassa ja tehtiin kirja. Kirjan myötä elämäni liittyy ekaa kertaa Urheilugaalaan, sillä kirja on ehdolla urheilukulttuuritekona siellä. Olin myös ekaa kertaa "omissa" julkkaribileissä, koska tehtiin se kirja. Ajoin ekaa kertaa ite Helsinkiin (välttelen silti edelleen tätä yhtä mielelläni kuin ruttoa). Olin ekaa kertaa mukana jonkun urheilujoukkueen kannattajaristeilyllä. Olin ekaa kertaa Chicissä, Börssissä ja Vegasissa. Maistoin oliiveja.

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? En lupaa ikinä mitään.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Eiiii kai.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? En ole ainakaan hautajaisissa ollut.


ransukamu

20160328-P3280041


5. Missä maissa kävit? Laiva oli satamas Tukholmas, lasketaan ulkomaaksi?


6. Mitä sellaista haluaisit vuodelta 2017, joka ei onnistunut vuonna 2016? Hävittää tavaraa runsaalla kädellä (kosmetiikka ja vaatteet) ja liikkua säännöllisemmin.

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2016? 11.11. vain koska Ellu sanoi eilen sen päivämäärän ääneen, en mä sitä muuten olisi muistanut, vaikka päivän muistan kyllä noin muuten turhankin tarkasti. Ihan omin avuin muistettava päivämäärä on 1.10.

8. Vuoden suurin saavutuksesi? Kai se kaikki kuinka oon oppinut kuvankäsittelyä plus tietty noi kaikki kirjat ja Urheilugaalat jne. Sain myös yt:ssä pitää työpaikkani alkuvuodesta.

20160424-IMG_5383


9. …ja suurin epäonnistuminen? Jaa-a. Varmaan pieni säätö jalkapalloseurojen välillä, mutta eipä vaan kaikki voi aina mennä täydellisesti. Ainakaan, kun lähtökohdat Turussa ovat itsestä riippumattomia..20160409-IMG_3268


10. Kärsitkö vammoista? Lähinnä henkisistä, vaikka ei sellaisiakaan mitään liian suuria kolhuja ole ollut. Lähinnä vain tukka ehkä noussut pystyyn muutamien ihmisten kohdalla "ei taas tätä" ja sitten oon vaan lähtenyt eri suuntaan niin pian kuin mahdollista.


11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Sigman 150-600 mm ja 5D Mark 2.

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Aaaaaaaaa, siis on olemassa yksi jalkapalloilija, joka saa mut joka kerta tuntemaan äärimmäistä kiitollisuutta siitä, että saan tuntea hänet. Se on vaan jotain ihan uskomatonta kuinka joku ihminen voi olla niin oikeanlainen täydellisen vilpittömästi. Onks tää se juttu, kun puhutaan jostain sielunsiskosta? Sitten on eräs toinen jalkapalloiluun liittyvä henkilö, joka vuodesta toiseen on vaan ihan paras ♥ Trio Aivohalvaus on myös noussut arvoon arvaamattomaan. Meillä on vihdoin olemassa vanhojen akkojen kerho, jossa puhutaan asioista kuin Sinkkuelämää-sarjassa sillä erotuksella, ettei kukaan ole sinkku. Mun asuinkumppani täällä kotona on myös tosi jees. Hyvä te kaikki ihanat! Pus ♥

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta/pahaa mieltä/jotain muuta negatiivista? Kaikki ne, joiden kemia meikäläisen kemian kanssa toimii räjähdysalttiilla tavalla. Ei jatkoon! Lisäksi kiitän maamme kansanedustajia siitä, että huomenna ja vuoden jokaisena muuna päivänä työaikani on 6 minuuttia pitempi. Ette sitten mitään muuta keksineet?! Tai siis toivon, että tää on ainoa asia, jonka te saatte siellä aikaiseksi ja kaikki muu hulluttelu jää vain puheen tasolle.


20160409-IMG_3238

20160511-P5110191


14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Ruokaan, vaatteisiin, kosmetiikkaan, autoon ja kamerakalustoon.


15. Mistä innostuit eniten? Futiskuvaamisesta ja Tepsistä! Yhdessä ja erikseen.

16. Mikä albumi / kappale tulee muistuttamaan sinua vuodesta 2016? Äääh, en kyllä sano tähän mitään.

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt

a) onnellisempi vai surullisempi? Onnellisempi ♥

b) lihavampi vai laihempi? Laihempi ehkä jonkun yhen sentin.

c) rikkaampi vai köyhempi? Köyhempi!


IMG_8346


18. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Ehkä käyväni salilla, vaikka en ole vieläkään varma mikä mun bodausidentiteetti on. Että pitäiskö siellä käydä vai eikö pitäis? Pitäiskö vaan juosta?


19. …entä vähemmän? Makaavani sohvalla, vaikka onhan tää kyllä kivaa.

20. Kuinka vietit joulua? Vimpelissä.

21. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? Pari sellasta jännää juttua ja sitten vielä muutama lisää. Aina sitä tulee jotain säädettyä. Puuh.

22. Rakastuitko vuonna 2016? Ehdottomasti!!

23. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? Pitäisköhän poistaa tää kysymys tältä listalta?


20160612-IMG_5475


24. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Valioliiga :D No ei vaiskaan! Mutta en mä ole jalkapallokauden alettua pahemmin seurannut mitään muuta kuin sarjataulukoita.

25. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En.

26. Mikä oli paras lukemasi kirja? Zlatan!

27. ...entä musiikillinen löytö? En mä tee sellasia löytöjä hirveästi.

28. Mitä halusit ja sait? Toisen rungon lopulta vuoden lopussa.

20160708-IMG_1166


29. Mitä halusit, muttet saanut? Mä en oikeastaan tiedä. Musta tuntuu, etten mä ole ehtinyt haaveilla viime vuonna hirveästi mitään, kun oon vaan kuvannut niin paljon.


30. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Onnenonkija!

31. Mitä teit syntymäpäivänäsi? Olin syömässä kollegoiden kanssa ja lopulta päädyin baariin erään kuljetusliikkeen työntekijöiden kanssa.

32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi äärettömän paljon tyydyttävämmän? Jos mulla olisi ollut varaa hankkia uusi urheilukuvausrunko syksyllä, mutta ensin piti tehdä muita hankintoja.

33. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2016? Suurimmaksi osaksi farkkulinja, mutta välillä on myös hame vilahtanut!


20160821-IMG_2827

IMG_0961

34. Mikä sai sinut pysymään järjissäsi? Futiskuvaus!! On vaan ihan paras juttu, mitä oon koskaan tehnyt!! Mä en keskity minkään muun asian kanssa niin paljon ja täydellisesti kuin jalkapalloa kuvatessa ja niitä kuvia tehdessä. Futiskuvaus on mun joogaa!

35. Kenestä julkisuuden henkilöstä pidit eniten? Loppuvuodesta oon keksinyt, että Robin on aika jees. Voi johtua kyllä siitä, että hän on aika kuvauksellinen jätkä ja mua naurattaa, kun turkulainen laulaa "jotain aitoo" (tästä ei sitten tarvitse loukkaantua, musta se on vaan aika hauskaa). Tykkään myös Cécile Orblinista, joka näytteli juuri Minna Canthia Kansallisteatterin Canth-näytelmässä.

36. Mikä poliittinen puheenaihe säväytti sinua eniten? Ei säväytä, vituttaa lähinnä.

37. Ketä kaipasit? Pippuria.

38. Kuka oli paras uusi tuttavuus? Ne kaikki Tepsijätkät, joiden kuvat löytyy tästä postauksesta sekä pari muuta ja koko Tepsitoimisto! Sitten vielä ite Monska ja tietysti mun päivätöistä monet tyypit.

tixu-10

IMG_1754

39. Kerro elämänohje, jonka opit vuonna 2016. Jos joku asia on tarkotettu tapahtuvan, se tapahtuu. Toinen tilaisuus tulee aina ja jos ei tule, on tie mennyt jo eri suuntaan. Siksi kaikkea ja kaiken tarkoitusta ei tarvitse tietää aina heti. Kaikki tulee kyllä ilmi aikanaan. On myös tärkeää pysyä itse liikkeessä eikä jäädä odottamaan jotain taikatemppuja.

IMG_4370

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti