lauantai 7. tammikuuta 2017

Hyvän tuulen juttuja

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Rakastan elämässä tätä aikaa vuodesta, kun päivä pitenee joka päivä vähän. Eniten rakastan helmikuuta, kun aurinko paistaa naamalle ja sekoan. Yleensä se tapahtuu silloin, kun ajan autoa ja radiosta tulee joku menevä biisi. Jos voisin, lähtisin lentoon aina sillä hetkellä, hymyilen leveämmin kuin se aurinko, joka paistaa naamalleni (koska se ei ole Naantalin aurinko!) ja päässäni vain surraa onnellisuus.

Jotenkin tässä on alkanut tuntua, että päässäni surraa samalla tavalla ensi viikon perjantaina. Ei haittaa onko kylmä ja maailman järkyimmät keltaiset valot, kunhan vaan saan pystyttää pilkkituolin kentän reunalle ja seurata palloa. Kupittaa vitosen järkyt keltaiset valot sitä paitsi ovat kääntyneet päässäni valokuvaukselliseksi haasteeksi ja siitähän mä tykkään.

Joskus musta tuntuu, että puhun futiskuvaamisesta kuin olisin ihan sairas sekopää, jonka elämässä ei ole mitään muuta, mutta en vain voi sille mitään. Kun on kerran joku asia, mikä saa mut keskittymään, aion todella pitää siitä kiinni!

Ensi viikon perjantaita odotellessa tässä muutamia juttuja, jotka saavat nyt iloiseksi..

IMG_6257

Täydellinen mattaluomivärisysteemi Urban Decaylta ♥ Näin tän Wikkellä ennen joulua ja hiplasin sitä siellä ajatuksella olispa ylimääräistä rahaa.. Olen pitkään ollut hermostunut, kun kaikki luomiväripaletit ovat täynnä helmiäisiä yms ja mä en halua arkena (enkä futismatseissa) hohtaa kuin joulukuusi. 12 mattasävyä kaikki samassa paketissa, enkä vain pysty keksimään parempaa kosmetiikkasijoitusta ihan heti! Tämä on sitä kuuluisaa materialismionnea.

IMG_6268

Joskus kuukausi sitten tv:stä tuli Outolintu. En ole koskaan nähnyt sitä ja silloin katsoin alun, mutta menin nukkumaan, vaikka leffa vaikutti äärimmäisen kiinnostavalta. Ajattelin, että nykyaikana kaikki tällaiset pätkät löytyy kyllä Netflixistä tai jostain. Väärin ajateltu. Outolintua ei löydy!! Se leffan alku jäi kaihertamaan mieltä niin paljon, että oli pakko pyydystää se kirjana. Sattumalta löysin sitten muutkin osat ja tietysti ostin koko sarjan. Netistä Outolintu löytyy pokkarina esimerkiksi täältä. Luin muuten koko opuksen eilen ja olihan se hyvä! Nyt edelleen mua vaivaa se leffa ja haluaisin nähdä sen.

IMG_6312

Se, että oikeasti enää viikko, kun on jalkapalloa! Ihan oikeaa totista livejalkapalloa! Ulkona! Sanoin Tiinalle tossa yksi päivä, että mua oikeastaan vähän jännittää ja hän ihmetteli miten se voi mahdollista, kun peli on vaan harkkapeli.. Mutta kyllä mua vaan voi! Tähän varmaan se apinahymiö käpälät silmien edessä.

(Kuvan pallon saa ostettua täältä, jos joku on vailla jalkapalloa.)

IMG_6337

Lupaukseni tehdä useammin ruokaa itse. Tein eilen kanasörsseliä ja ihan itse hapanimeläkastikkeen. Olen ihan koukussa hapanimeläkastikkeeseen, mutta en haluaisi sen takia tilata kiinalaista. Niinpä googletin ja huomasin tuon kastikkeen tekemisen olevan ihan ylihelppoa. Tein eilen tän reseptin mukaan ja lisäsin mukaan vielä vähän raastettua inkivääriä. Ai vitsit!

Laitoin myös tänä aamuna tilaukseen pikakassin Sannan Ruokakassista! 39 euroa nyt tarjouksessa ja pikakassista saa ainekset 3 ateriaan helpoilla resepteillä. Odotan innolla mitä sieltä mahtaa tulla! Normaalihinta pikakassille on 50 euroa mikä ei sekään kyllä mitenkään liikaa ole, koska kulutan kauppaan helposti enemmän viikon aikana. Mukaan tarttuu aina jotain ylimääräistä ja sitä paitsi mä kierrän isompaa markettia joka kerta ainakin tunnin. Haluan kokeilla tätä palvelua nyt, koska tää saattaa olla pelastus sitten, kun elämä muuttuu asteen kiireisemmäksi.

IMG_6344

Sanoin miehelle ennen mun synttäreitä, että haluaisin tietynlaisen kahvikoneen. Niin me käytiin sit hakemassa moinen ja vaikka onkin kapselivärkki, siitä tulee just sopivaa erikoiskahvia kotikäyttöön. Me ei juoda kahvia kotona kuin vapaapäivinä eli viikonloppuisin ja lomilla, joten tuntuu, että tässä menee vähemmän kahvia hukkaan kuin että keittäisi normaalisti. Lisäksi homma on tietysti nopeampaa, siistimpää ja näppärämpää ja saan kotona lattea aina, kun tekee mieli.

Jes! Tällasta täällä suunnalla. Nyt taidan mennä laittamaan vaatteita järjestykseen ja sitten lähdetäänkin syömään muualle.

2 kommenttia :

  1. tuo urban decayn paletti näyttää täydelliseltä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) <3 Se oli pitkästä aikaa ihan totaalinen "pakko saada" -asia :)

      Poista