maanantai 16. tammikuuta 2017

Kyllä tää tästä

Eiliseen postaukseen palatakseni: onneksi lähipiiristäni löytyy eri alojen taiteilijasieluja ja pääsin kyselemään miten kukin pääsee yli tuosta tyhjän olon tunteesta, joka syö ihmisen melkein elävältä. Kuten aavistinkin, siihen ei ole mitään muuta lääkettä kuin aika. Ilmeisesti ammattilaiset käyttävät tilanteeseen myös alkoholia, mutta itselläni alkoholi vain pahentaa masennustilaa, joten sitä en haluaisi edes harkita. Täytyy keksiä joku juttu, josta voi tehdä oman ns. pelastusrenkaan. Ongelma vain oli sellainen, että tavallaan kaipasi ihmistä, mutta ei kuitenkaan ja tavallaan kaipasi liikettä, mutta ei kuitenkaan. Tee siinä sitten jotain?

Sain myös eiliseen postaukseen blogin facesivulla sellaisia kommentteja, että olen vielä tänäänkin ollut kiitollinen. ♥ Olette ihan parhaita!! Ja tuuttehan sitten vetämään hihasta seuraavassa matsissa, kun tukasta ei enää pysty?

Sitten voidaankin palata ajassa taakse päin. Mitä on Hietalan päässä pyörinyt muuta kuin tyhjyyttä?

Untitled

Salihommia! En kaipaa mitenkään erityisen leveää selkää, kunhan nyt sitä kahen kilon Sigmaa jaksaisi pidellä. Kyllä perjantainkin matsista oli joku kuva päättömästä jalkapalloilijasta ja se menee kyllä täysin vasemman hauiksen piikkiin. Lisää treeniä! Tänään en mennyt salille, mutta huomenna menen. // Kävin viime viikolla katsastamassa yhtenä päivänä ennakkoon miltä se Kupittaa 5 oikein näyttää. Kovin oli viimaista ja kylmää.

Untitled

Perjantain kuvausmeikki. Tykkäsin tästä! // Ah, perinteinen taidekuva puhelimella kesken kuvaushommien. Tuossa vaiheessa oli tauko ja sitten vielä vahingossa näppäilin ton saman kuvan eräälle sankarille, jota tosin tuskin haittaisi, kun tuli snäppiä futiskentän laidalta, heh. Tekonurmen muovirouhe muuten on kulkeutunut kätevästi keskelle meidän olkkarin lattiaa. Kannan varmaan ton Kupittaa vitosen muovirouhe kerrallaan tänne meille.

Untitled

Kun eilen käveltiin Ellun kanssa Veritaksen ohi, Ellu tuumasi ettei enää kuin pari kuukautta... Olin ensin ihmeissäni, mutta sitten tajusin, ettei huhtikuuhun oikeasti ole enää niin kovin kauaa!! Apua!! Aika mihin sinä juokset? Mutta juu, kyllä Veritas kelpaisi. Pääsisi pressihuoneeseen huutelemaan ihmisille ja kuulisi nappisten napinan lattiaa vasten. // Fiilis pelin jälkeen?

Untitled

Surullisen kuuluisa lauantai. Välillä tartuin läppäriin ja kävin kuvia läpi. Tein vähän kansioita tälle vuodelle, joihin kokoan tietynlaiset kuvat. Jos tänä vuonna vaikka saisi listattua kauden kuumimmat pelaajat? Mun piti jo viime vuonna, mutta sitten tuli TPS enkä voinut valita. Tiedä sitten onko tilanne yhtään sen parempi tulevana syksynä. Hyi syksy, ei puhuta siitä. // Kui onneton lötköpötkö kukaan voi edes olla?

Untitled

Käytiin eilen Ellun kans stalkkaamassa ÅIFK - Pallo-Iirot pakkasessa. Hrr. Perjantain kuvista tulee uskomatonta kohinaa keltaisessa valossa, en välttämättä ole ihan hirveän innoissani, vaikka vähän silti. // Tän päivän olemus. Kovin on väsyttänyt. Maanantai.

Että kai tämä elämä tästä sitten jatkuu taas. Huomenna on jo aivan muuta ajateltavaa, sillä Urheilugaala ja urheilukulttuuritekokategoria!! Meidän kirja! Tommi ja Niko ovat gaalassa edustamassa, minä aion tv:n ääressä jännittää miten meidän käy.

Lisäksi torstaina saa tietää Veikkausliigan otteluohjelman! Jei! Hieno jalkapalloviikko ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti