tiistai 3. tammikuuta 2017

Mitä aion tänä vuonna

Hyvää uutta vuotta vielä kaikille ja hei tervetuloa tänäkin vuonna lukemaan meikäläisen todella viiltäviä futisanalyyseja sekä tietysti ihailemaan kuvia! Matseja ja futiskautta odotellessa postailen muusta elämästä, mikäli se hyvältä tuntuu. Nyt vähän sitä muuta elämää tähän postaukseen. Ajattelin nimittäin listata joitakin juttuja, joihin aion kiinnittää huomiota tänä vuonna, vaikka en erityisesti mitään lupauksia tykkää vuoden vaihtuessa tehdä.

Liikunta. Kun kerran tulee seurailtua muiden urheilua aika paljon vuoden aikana, nyt on aika laittaa omatkin liikkumiset kuntoon. Kyse on priorisoinnista. Olen viimeiset pari vuotta mennyt oma laiskuus edellä ja esimerkiksi käynyt kahvilla kavereiden kanssa mieluummin kuin mennyt lenkille tai vääntänyt rautaa salilla. Tänä vuonna tämä tulee muuttumaan! Ensin liikunta, sitten vasta muut jutut. Poikkeuksena tietysti futiskuvausjutut, mutta niiden ei saa olla tekosyy olla menemättä lenkille tai salille. Ja kyllä mä aion edelleen frendejä nähdä, mutta en saa keksiä kahvitreffejä ja siten skipata liikkumista. Tosin olen vihdoin alkanut kävellä aina kahvitreffeille, joten saan hyötyliikuntapisteitä kuitenkin.

Ruoka. Alan tehdä itse ruokaa. Olen ollut melkein laiskempi tekemään ruokaa kuin liikkumaan viime vuosina. Sain ilmeisesti aika tarpeekseni joitakin vuosia sitten ruuanlaitosta ja tämän myötä ostin viime vuonna perunoita 2 kertaa. Molemmilla kerroilla ne taisivat pilaantua jääkaappiin. Aion myös lisätä kasvisten syöntiä muillakin aterioilla kuin lounaalla ja yritän lisäksi muistaa hyvät rasvat.

Herkuttelu. Yritän mielikuvaharjoitella siihen suuntaan, että Fazerin sininen on pahaa ja Marabou liian makeaa. Oikeastaan haluaisin leipoa itse enemmän ja voisin myös ottaa tavoitteeksi kaivaa vohveliraudan kaapista.

Untitled

Koti. Mun tavoite hävittää ylimääräistä tavaraa ja siivota kaikki nurkat täytyy saavuttaa ennen kuin Veikkausliiga-kausi alkaa. Mielellään jo ennen kuin Suomen Cup alkaa parin viikon päästä, sillä kodinhoito ja futiskuvauselämä yhdessä ei oikein toimi vaan kaiken täytyy olla nopeaa. Niin ruuanlaiton kuin siivoamisen. Lisäksi haluaisin, että meillä ei ole mitään ylimääräistä, jos tässä tulee muutto joku päivä yllättäen eteen.

Untitled

Pukeutuminen. Rakastan jakkuasuja edelleen, mutta kuljen huppareissa. Oikein mehevä ristiriita pään sisällä ihmisen pitää toki virkeänä. Aion karsia vaatteita, mutta mun pitäisi löytää joku kultainen keskitie tähän jakku- ja rönttö-Marin välille. Se on ilahduttavaa kyllä, etten enää shoppaile huvikseen niin usein kuin joskus aikoinaan.

Untitled

Blogi. Postailen luultavasti 3-5 kertaa viikossa ja tietysti riippuen kuvattujen matsien määrästä. Aion painottua enemmän futikseen ja vähemmän kaikkeen muuhun höpöhöpöön, koska tilastojen mukaan teitä vähän vähemmän kiinnostaa se muu höpöhöpö. Saa toki älähtää, jos on eri mieltä.

Valokuvaus. Aion pysytellä pääkuvausjuttuna jalkapallossa, sillä olen hieman hurahtanut akka. Toivon että saan horinoillani muutkin innostumaan lajin fanittamisesta tai edes käymään jossain matsissa uteliaisuuttaan. Poikkeuksen tekee tammikuussa yksi matsi salibandya, sillä SPV tulee käymään Turussa.

Lupasitko sä mitään? Aiotko laihduttaa? Vai teetkö sen salaa kuten minä, koska et vaan halua puhua laihduttamisesta ääneen?

4 kommenttia :

 1. Vinkki, jos haluaa tavata kavereita ja urheilla, niin kannattaa sopia esim. lenkki- tai salitreffejä. Toimii :) Eikä ainakaan jämähdä sohvan pohjalle, jos on sopinut menosta kaverin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no se! Oon koko ikäni liikkunut lähinnä yksin, joten en osannut tätä edes luetella ja toisekseen en voi ajatella salille treffei, koska sali on meillä töissä. Ellun kans välillä käydään kyl lenkillä yhessä.

   Poista
 2. Hop! Mä älähdän. Postaile niitä höpöhöpöjuttuja myös edelleen. Mä tykkään lukea niitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Siis en mä niistä "viikkokatsauksista" ainakaan pysty luopua ku ne on mukavaa vaihtelua matsipostausten keskellä :)

   Poista