maanantai 23. tammikuuta 2017

Mitä mielessä maanantaina

Vähän kuulumisia tähän iltaan...

Untitled
Viime viikon tiistaina kävin hoitelemassa salilla yläkroppatreenin ja jännitin illan Urheilugaalaa siinä sivussa. Treeni sujui sopivan rajusti ja illalla tiesi tehneensä. // Mun meikkivälineet on yleensä pöydällä sekaisin miten sattuu, mutta viime viikolla keräsin sentään siveltimet omaan mukiin.

Untitled
Koukutuin viime viikolla kaakaoon. Just hyvä palkkari ;) // Pelipäivä!

Untitled
Ekaa kertaa tällä kaudella kuvausliivi ja kaikki. // Taidekuva, johon kerrankin oli mahdollisuus puhelimella..

Untitled
Toisen puoliajan näkymiä. Olin jo hyväksynyt melkein kuvausolosuhteet ja kuvasin sen mitä pystyin. // Jälkipelinaama Pikku-Torressa! Syötiin kuvaajakollegan kanssa iltapalaa ja kuunneltiin Laurikaisen ja Miron juttuja siinä samalla. Kuulin myös hassuja juttuja tulevista treenimatseista, reissua pukkaa!! Tulee hieno kevät!

Untitled
Pikku-Torresta löytyy Matsipäivä! // Meitsin tummansininen asu. Olin perjantaina tosi väsynyt, kuten olin ollut jo pari aiempaa päivää. Päässä heitti ja fiilis oli aika sama kuin viime elokuussa väriestejuoksun jälkeisessä elämässä, kun tulin ihan kunnolla kipeäksi. Silloin en ymmärtänyt syödä kunnolla ja olin urheillut ihan liikaa. Nyt oon yrittänyt levätä perjantain jälkeen ja syödä...

Untitled
Tuollainen kulkeutui perjantaina kotiin, kun oli ylikova homma puoliksi jäätyneenä alkaa säätää tota liiviä pois päältä. Sama kai se on, kun tarvin tuota kuitenkin ensi viikolla taas. // Lauantaina oli ulkona ihanan lämmin aurinko ♥

Untitled
Tykkään tosta maisemasta :) // Tää mun väsymyshuippaus vei mut tänään lääkäriin, jossa ei selvinnyt mitään. Makaan kotona seuraavat pari päivää. Niskat on kuulemma hemmetin jumissa. Iltapalaksi tänään vähän smoothieta, jospa ainakin säästyisi flunssalta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti