torstai 26. tammikuuta 2017

Nyt on hyvä

* postaus sisältää mainoslinkin

Tänään ovat asiat loksahdelleet paikoilleen yllättävän hienosti. Piti olla ihan tavallinen torstai, pitkä työpäivä ja pimeä ilta. Mutta ei!

Kaikki taisi lähteä aamusta, kun päätin testata heräämistä Robinin tyyliin. Tiedättehän ne epäihmiset, jotka kuulemma nousevat sängystä ylös välittömästi, kun kello vain soi. Noh, kello soi 7:00 ja minä pomppasin istumaan samantien. Siinä sitten hetken ihmettelin ja mietin, että eipä tässä nyt enää väsytä, kun on jo puoliksi pystyssä. Siitä sitten suihkuun, meikit naamaan ja sitten olikin hyvin ruhtinaallisesti aikaa mutustella aamupalaa. Ennenkuulumatonta, että arkiaamu voi olla lähes yhtä hidas kuin viikonloppuaamut. Ai vitsit!

Sitten töihin. Päätin laittaa nämä pyörrytysjutut kaikki kerralla kuntoon ja varasin ensin hammaslääkärille ajan (hyvä tarkistaa!) ja sen jälkeen hetken asiaa mietittyäni otin yhteyttä fyssaripaikkaan, jossa olen viime vuonna käynyt pari kertaa. Esitin asiani turkulaisittain "ei teillä mitään ilta-aikoja siellä olis" ja vastaus oli upein ikinä: "no just näin torstaisin meillä on, pannaanko 17:30 vai 17:45". En voinut uskoa, että sain ajan tälle päivälle, mutta totta se oli!!

Ajelin suoraan töistä sitten niskahoitoon. Kirjaimellisesti. Fyssari käsitteli nimenomaan tuota niskaosastoa ja aikamoiset jumit siellä olikin. Hän kuitenkin totesi, ettei tämä tilanne ole voinut olla kovin kauaa, kun ne jumit antoivat periksi aika nopeasti. Erikoisinta ehkä oli, ettei mun lapaosasto edes tuntunut kovin huonolta. Tähän asti aina hartiat ovat olleet eniten jumissa. Ei myöskään ollut kireyttä jossain olkapään kiertäjäasioissa, mikä oli erittäin hyvä uutinen toimistotyöläiselle. Huh!

Fyssarilta sitten taas ärrälle hakemaan heramömmöpaketti, jei! Kotona mua odotti toinenkin paketti, sillä mun tilauspussukka Pompulalta oli tullut! Mä oon siis käyttänyt jotain 3 vuotta tuollaista farkkupussukkaa, jossa säilytän raha-asioita ja mitä kaikkea nainen nyt voi tarvia kylillä. Tuollainen minikäsilaukku tavallaan. Tosi kätevä, kun lähtee kahville eikä halua raahata isoa käsilaukkua mukanaan. Kulutin vanhan loppuun, joten laitoin viestiä firmalle, jotta saako noita pussukoita heiltä ja kuulemma tilaustyönä tekevät.

IMG_6062

IMG_6086

IMG_6105

IMG_6107

Päivän ruokana oli spagettia kinkun ja kaalin kera, mikä ehkä kuulostaa jännältä, mutta oli hyvää! Mulle on nyt 2 viikkoa tullut Sannan Ruokakassi, koska pakko sitä vaan oli lähteä testaamaan. Elämä on ihanaa, kun ei tarvitse itse keksiä mitä ruokaa tekisi ja kun ei tarvitse kiertää kaupassa kuin hakemassa leipää ja maitoa. Tykkään palvelusta kovin!! Lisäksi ruuat ovat todella hyviä ja ennen kaikkea ihan samperin nopeita tehdä! Vaikken tilaisi palvelua forever, opin tässä samalla tekemään monipuolisemmin erilaisia (hyviä) ruokia. Suosittelen!! Ruokakassi on juuri sitä paitsi laajentanut myös Riihimäelle, Lahteen, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Ouluun. Koodilla SRALUE saa 8 euron lisäalennuksen tilaukseen!

Kun nyt Seinäjoki tuli mainittua, tiedoksenne, että poistun Turusta Seinäjoelle huomenna!! Lähetään Maaritin kans aiheuttamaan pahennusta. Hähä! Seuraava postaus luvassa ehkä sunnuntaina tai sitten vasta tiistaina! Pärjäilkäähän!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti