keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Talvi tuli Turkuun

Noniin vihdoin on saatu Turkuunkin talvi! Kylmähän täällä on tänään ollut, mutta tavallaan se on aika piristävää ja siitä voi jopa iloita, kun tietää sen olevan ohi parin päivän päästä. Eikä tarvitse sinänsä kärsiä siitä kuin enää huominen, kun perjantaina on vapaata töistä. Ei mua muuten edes haittaisi koko kylmyys, kunhan auton takia vähän vain huolettaa, kuten aina pakkasilla.

Tänään kävin Maaritin kanssa kaupungilla hengailemassa. Tarkeni hyvin kävellä keskustaan ja takaisin, kun kerrospukeuduin kunnolla. Kaivoin jostain vaatekaapin perältä todella upeat Seppälän kalsarit farkkujen alle ja päällimäiseksi paidaksi sitten taas äitin tekemän neulepaidan. Olen vain kertakaikkiaan niin tyylikäs, aina ja ikuisesti.

Kuvia tältä päivältä ei ole kuin puhelimessa, mutta ei hätää! Tässä mun sunnuntaiset otokset Förin välittömästä läheisyydestä.

IMG_5652

IMG_5663

IMG_5743

IMG_5764

IMG_5783

IMG_5796

Lintubongaus - sitä mä harrastaisin, ellen olisi keksinyt jalkapallon valokuvaamista. Ja oi kuinka tylsää se olisi ollut! Ei nuo paikoillaan pönöttävät sorsat miltään edes tunnu, mutta olisittepa nähneet mikä reaktiokyky heti, kun silmäkulmassa vilahti jotain liikkuvaa! Vähän kuin joskus myös futiskentän laidalla, kun tapahtuu jotain yllättävää. Just niitä hetkiä, joille jälkeenpäin naureskelen itsekseni, että olisipa joku nähnyt.

Ja kuinka onnistunut fiilis siitä tulee, kun on saanut pysäytettyä liikkeen. Lentävät linnut ja juoksevat ihmiset. Vaikka siinä ei edes ole mitään taikuutta, ainoastaan 1/1000 valotusaikana eli kuka tahansa pystyy siihen, mutta silti siitä vain tulee joka kerta niin hyvä fiilis.

Olispa jalkapalloa. Sitä mä olen miettinyt jo aika pitkään.

2 kommenttia :