tiistai 31. tammikuuta 2017

TPS - SPV 30.1.2017

Eilen Turussa pelattiin laatusalibandya, kun SPV tuli vierailulle tänne haastamaan TPS:n. TPS-SPV on mulle sellainen matsi, joka on pakko käydä kuvaamassa, vaikken tosiaan edelleenkään ole mikään salibandytyttö. Haluan vaan kannattaa seinäjokisia palloilulajeja, koska mä todella kaipaan välillä pohjalaisia. Ainakin salibandyssa siis pystyn vielä olemaan seinäjokisten puolella, kun taas siinä eräässä toisessa lajissa peli on ihan menetetty.

Eilinen matsi olikin oikein kunnon vääntö! Eka maali tuli vasta toisen erän puolivälissä ja silloinkin TPS:n tekemänä. Mietin SPV:n tekevän maalin myös takuulla aika pian, koska eihän peli vain voi mennä niin, etteivät tekisi yhtään maalia. Ja niin se sieltä sitten tulikin.

tpsspv

Pohdiskelin itsekseni vähän ennen pelin alkua kuinkahan mun mahtaa käydä kuvaamisen suhteen, jos menenkin sekaisin enkä tiedä kuvaisiko sittenkin tepsiläisiä eikä pelkästään peliveljiä. Salibandytepsi on kuitenkin sen verran vieras itselleni, että loppujen lopuksi puolen valitseminen ei ollut mikään ongelma. Näin kentällä pelkkiä SPV-miehiä, vaikka joidenkin tepsiukkeleiden kohdalla heräsin aina hetkeksi "hetkonen, toi mies, hmmmm" ja sitten yritin ehkä jopa ottaa niistä kuvia, mutta ei ne kaikki tietenkään onnistuneet.

Jotenkin nyt myös SPV:n ansiosta aloin saada kiinni salibandysta. En sekottanut lajia enää futikseen päässäni enkä ajatellut pelaajien kuvaamista futissäännöilläni. Luulen mulla olevan jopa toivoa kuitenkin tän lajin suhteen, vaikka se niin hirveän epätoivoiselta vaikuttikin vielä joulukuussa.

tpsspv-7

tpsspv-8

tpsspv-9

tpsspv-10

tpsspv-11

tpsspv-12

tpsspv-13

tpsspv-14

tpsspv-15

tpsspv-16

tpsspv-17

tpsspv-18

tpsspv-19

tpsspv-20

tpsspv-21

tpsspv-22

tpsspv-23

tpsspv-24

tpsspv-25

tpsspv-26

tpsspv-27

tpsspv-28

tpsspv-2

tpsspv-3

tpsspv-4

tpsspv-5

tpsspv-6

Seuraavaksi mun täytyisi varmaan alkaa rakentaa omia kuvaussääntöjä myös salibandyyn. Senhän takia mun futiskuvat pystyy tunnistamaan meikäläisen ottamiksi, koska mulla on aika pitkä lista sääntöjä minkä mukaan kuvaan, valikoin ja teen kuvat. Salibandyyn mulla ei ole vastaavia. Näissäkin kuvissa on muutama väärällä tavalla vinossa oleva, mutta oli vain pakko päättää joku suora linja ja elää asian kanssa, koska ei ole aikaa jäädä hinkkaamaan yhtä kuvaa tunniksi juuri tänä iltana.

Salibandyssa on tavallaan ollut se ongelma, etten koe lajin palloja ja mailoja mitenkään erityisen kuvauksellisiksi. Lajin miesten käsivarret sitten taas ovat hyvin kuvauksellista kamaa, joten ehkä mä vielä keksin sen jonkun punaisen langan tähän touhuun.

tpsspv-29

tpsspv-30

tpsspv-31

tpsspv-33

Peli päättyi huonosti seinäjokisten kannalta, höh! Oli silti erittäin viihdyttävä matsi ja itselleni kuvauksellisten oivallusten ilta, vaikken ehkä ihan täysillä valoilla ollutkaan liikenteessä. Sen verran viikonloppu vielä painoi. Jaksoin kuitenkin keskittyä kuvaamiseen onneksi ihan hyvin.

Tykkäätteko kuvista?

TPS-SPV 3-2.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti