sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tyhjä olo

Tiesittekö, että olette ihan huikeita siellä ruudun toisella puolella, vaikka ette käynneistänne mitään hiiskukaan esimerkiksi kommenttiboksiin? Satun nyt vaan tietämään millaisin sankoin joukoin olette käyneet ihmettelemässä perjantain matsipostausta ja olen vähän hämilläni! Perjantain matsi oli harjoitusottelu, mutta toisaalta ymmärrän TPS:n olevan kovin mediaseksikäs jalkapalloseura. Vai sitä SalPaako te tsekkailitte?

tpssalpa-31

tpssalpa-30

Minut itseni yllätti ilmeisesti luovien alojen ihmisille ominainen tyhjä olo. Pisin matka, jonka eilen kävelin, oli sohvalta jääkaapille ja takaisin. Selasin kuvia moneen kertaan läpi ja yritin poimia sieltä otoksia, joita en ekalla kierroksella ajatellut edes. Laitoin läppärin näytölle Valioliigaa, mutta tuijotin sitä seuraamatta palloa. Ei huvittanut snäpätä tai olla missään esillä.

tpssalpa-29

Tiedän kyllä mihin jäin jumiin. Mua harmitti, etten nähnyt enemmän taidokasta pallon liikuttamista ja harhautuksia. Tiesin, että niitä oli, mutta mä en hallinnut kokonaisuutta perjantaina. Mä vaan keskityin ottamaan kuvia ja missasin sen kaiken hienon miksi mä alunperin olen edes koukuttunut jalkapalloon.

Ja toinen juttu sitten on kai ollut se, että sain kaiken valmiiksi. Kuvat ja postauksen. Sitten ei ollut mitään. Oli vain tyhjyys.

Nyt ihmetyttää tällaistako tämä nyt sitten on joka pelin jälkeen? Ei voi olla! Hauskaa kuitenkin vuosien tauon jälkeen törmätä tähän juttuun taas. Tällä kertaa olen tarpeeksi vanha selvittämään mistä tässä oikein on kyse ja miten tämä kuuluisi käsitellä. Olla tosiaan tekemättä mitään vai pitäisikö nähdä jotain frendiä? Vaikuttaako pelin lopputulos, olisiko voiton jälkeen ollut eri meininki? Tavallaan tämä fiilis on täysi vastakohta sille, kun yhtäkkiä koko sielun ottaa valtaansa täydellinen onnellisuus. Hmph.

Onko siellä ruudun toisella puolen joku, joka tietää tän fiiliksen, minkä uhriksi olen nyt joutunut? Selviytymisvinkkejä otetaan vastaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti