perjantai 10. helmikuuta 2017

FC Inter - TPS 10.2.2017

Jes, se oli pelipäivä taas tänään! Mä en oikein tiedä miltä keskivertofutiskuluttajasta tuntuu pelipäivät, koska mä en ole ikinä aiemmin fanittanut lajia niin paljon kuin nykyään kuvaamisen myötä. Musta pelipäivät tuntuu aina erityisiltä, parhailta ja ikuisilta perjantaipäiviltä. Niin myös etenkin tänään, kun Suomen Cupissa oli vuorossa Turun derby Javenture-Areenalla.

Viime viikolla pääsin kehumaan kuinka mua ei yhtään jännittänyt enää vaan pystyin mennä kuvaamaan täysin neutraalein ajatuksin. Noh, tänään sitten olikin ihan eri meininki. Jotenkin tuo Turun derby pääsi taas mun pään sisälle turhan lujaa ja olin hermostunut, kunnes sain auton parkkiin hallin pihaan. Kuvatessa onneksi hermoilu unohtui, kun järjestin itselleni tekemistä kameroitteni kanssa. En siis tarkoita pelkästään kuvaamista, vaan mulla oli kunnon säädöt meneillään yhdessä kulmassa, kun kokeilin taas millä yhdistelmällä on paras kuvata. Sama vanha 70D + 70-200 mm/2.8 vei voiton edelleen.

fcintertpssuomencup

Kuvittelin valinneeni ekalle puoliajalle hyvän kuvauspaikan, kun menin päätyyn. Loppujen lopuksi mun kaikki ekan puoliajan kuvat on Ilusta ja Siirtolan pojasta. Se tuskin heitä hirveästi häiritsee, mutta mua kyllä, kun kaipaan vaihtelua kuviin.

fcintertpssuomencup-4

fcintertpssuomencup-6

fcintertpssuomencup-7

fcintertpssuomencup-8

fcintertpssuomencup-9

Eka puoliaika oli siinä! Olin siinäkin mielessä vähän huonossa paikassa, kun kerran piti raivata ittensä pois edestä, jotta Jampalla oli tilaa potkaista kulmapotku. Meinasin kirjoittaa kulmapotkun sijasta pelkästään "kulma", mutta sitten ajattelin, ettei puhekieli välttämättä aina ole paras ratkaisu blogitekstissä.

Matsi oli ekalla puoliajalla aika kuuman oloista. TPS hallitsi taas hyvin alusta, mutta Inter pääsi palloon käsiksi myös ja tekivät maalin ensimmäisenä. Kortteja jaeltiin niin tiuhaan tahtiin, että varmaan olisi helpompi luetella ketkä kaikki eivät saaneet keltaista?

fcintertpssuomencup-10

fcintertpssuomencup-11

Löysin Tiinan tauon aikaan penkiltä ja jumituin hänen viereensä kuvaamaan, koska siitä puolivälistä kenttää oli kyllä melkein kaikista paras kuvata. Olin vain sen verran tyhmä tyttö, että jätin mun kamat ihan muualle ja jouduin jossain välissä lähteä hakemaan niitä enkä enää sen jälkeen uskaltanut juoksennella Laurikaisen ja muiden edestä. Joku roti mullakin, vaikkei ihan aina uskoiskaan!

fcintertpssuomencup-12

fcintertpssuomencup-13

fcintertpssuomencup-14

fcintertpssuomencup-15

fcintertpssuomencup-16

fcintertpssuomencup-17

fcintertpssuomencup-18

fcintertpssuomencup-19

fcintertpssuomencup-20

fcintertpssuomencup-21

fcintertpssuomencup-22

fcintertpssuomencup-23

fcintertpssuomencup-24

fcintertpssuomencup-25

fcintertpssuomencup-26

fcintertpssuomencup-27

fcintertpssuomencup-28

Nää kuvat on siitä hauskoja, että aina niistä ei huomaa ekalla katsomalla kaikkea. Tuota Jakosen kuvaakin katsoessa näin ensin tietysti vaan Jakosen ja tarkemmin syynätessä perseellensä pyllähtäneen Interin jätkän nappikset. Höhö!

fcintertpssuomencup-2

fcintertpssuomencup-3

fcintertpssuomencup-30

fcintertpssuomencup-29

fcintertpssuomencup-31

fcintertpssuomencup-32

Tää matsi oli tosiaan ihan niin jännittävä loppuun asti kuin mitä jännitinkin ennen kuvaamista. Ihan viimehetkellä Tepsijätkät hoiti vielä yhden maalin..

fcintertpssuomencup-33

fcintertpssuomencup-34

fcintertpssuomencup-35

fcintertpssuomencup-36

Se oli ihan mieletön viimeistely koko pelille! Taas jäi monttu auki meikäläiseltä, kun matsi loppui tuollaiseen temppuun. Ihan uskomattomia tyyppejä nää, jotka näissäkin kuvissa näkyy. Huhhuh!

fcintertpssuomencup-37

fcintertpssuomencup-38

Inter pelasi ihan eri peliä kuin esimerkiksi viime vuonna Veikkausliigan alussa. Nyt heillä on ihan hyvät mahdollisuudet pärjätä ja onkin hauska nähdä miten heidän Veikkausliiga-kautensa lähtee käyntiin huhtikuussa. Laiskasta läpsyttelystä ei voi enää ainakaan puhua ja hyvä niin.

Kaikin puolin viihdyttävää jalkapalloa oli tämä. Kuvissa on mulla hieman Javenture-ruostetta ja se nyt vaan näkyy, kun olin ekan puoliajan päädyssä. Ensi kerralla taas paremmin eli aika pitkälti viikon päästä, kun lähdetään Vantaalle! Jau!

FC Inter - TPS 2 - 2.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti