sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Hyvän meikin kulmakivet

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Välillä pitää vetää henkeä kaiken futiksen keskellä ja kirjoitella jostain aivan muusta. Yleensä luonnollisin vaihtoehto siihen väliin on täydellinen tyttöhömppä eli kosmetiikkahommat! Nyt seuraa siis juttua meikkaamisen kulmakivistä, jotka ovat tietysti meikkivoide ja ripsari.

Mä vaihdan ripsarimerkkiä parin kuukauden välein. Musta on tosi hauskaa yrittää metsästää sitä kaikista parasta ripsaria, jota en haluaisi enää koskaan vaihtaa toiseen merkkiin. Tähän mennessä sitä oikeaa ei ole vieläkään löytynyt enkä tavallaan uskokaan sen löytymiseen, sillä markkinoille putkahtelee koko ajan uutuuksia ja merkkejäkin on turkulaisittain lausuttuna nii pal kauhiast.

Uskokaa, kun sanon: se oikea mies on paljon helpompi löytää kuin oikea ripsari.

IMG_6532

Olen tässä viime aikoina joutunut tilailemaan uutta kosmetiikkaa enemmän kuin normaalisti, sillä tuli tarve uusille naamarasvoille ja sitten törmäsin Elevenin etusivulla uutuuksiin ja muistin mitä kaikkia meikkejäkin tarvisin.. Loput varmaan voittekin arvata.

Siellä Elevenin uutuuksissa oli mm. Yves Saint Laurentin The Shock -ripsari. Puteli täynnä volyymia ripsiin! Ripsari ei ole vedenkestävä, joten en voinut laittaa sitä perjantaina, koska kuvatessa on pakko olla ripsari, joka kestää kaikki olosuhteet. Uteliaisuus voitti eilen ja oli pakko huvikseen testata ihan kotioloissa.

IMG_6529

Rakastuin.

It's perfect! Pitkästä aikaa ripsari, joka näkyy, mutta ei kuitenkaan ole koostumukseltaan paksua mömmöä eli levittyykin todella mukavasti. Tuoksuu myös hassun raikkaalta. Todella miellyttävä tuote!

IMG_6462

Vähän tekisi mieli kyllä testata tätä myös kuvaamishommiin, koska tämä tekee ripsistä paljon hienommat kuin muut vaihtoehdot, jotka mulla tällä hetkellä on käytössä. Tässä on nyt viikko aikaa testailla ensin salilla ja muualla, joten eiköhän se siitä ratkea sitten.

Toinen mietinnässä oleva asia on meikkivoide. Sain Stockan myyjältä muutamia vaihtoehtoja testattavaksi. Merkki on Estée Lauder ja vaikean valinnasta tekee se, että ne kaikki 3 eri sävyä tuntuvat hyviltä. Ääh!! Estée Lauderkin on nyt tullut Elevenille ja se meikkivoide, jota harkitsen, on siis Double Wear. Paras meikkivoide, jota tähän mennessä olen kokeillut!

Meikkivoideasia täytyisi päättää mahdollisimman pian, sillä elän pelkkien näytepurkkien varassa tällä hetkellä. Onneksi ripsivärihommat on hetken taas kunnossa The Shockin myötä :)

IMG_6523
meikkivoide Estée Lauder - kulmat Rimmel - ripsari Yves Saint Laurent - varjostukset Kardashian Beauty - korostukset essence - huulet Lumene

Mitkä teidän ripsiväri- ja meikkivoidesuosikit on just nyt?

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia 😍. Olen rakastunut Lumenen meikkivoiteeseen ja maybellinen ripsariin. En pysty tarkastamaan parempia tietoja niistä nyt kun en ole kotona mutta nuo on palvellut hyvin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on just Maybellinen ripsari vedenkestävänä nyt käytössä ja se on kyllä ihan jees. Silti ihan erilainen kuin tää YSL..

      Poista