torstai 2. helmikuuta 2017

Ihan ok torstai

Tv pauhasi taustalla, olin juuri kiikuttanut kukkurallisen ruokalautasen keittiöstä olohuoneen pöydän kulmalle odottamaan jäähtymistä ja pyörittelin päässäni huomiseen valokuvaamiseen liittyviä asioita. Mies oli singahtanut hetkeä aiemmin keittiöön hakemaan ruokaa myös. Lautanen kolahti pöytää vasten ja sillä samalla sekunnilla tajuntaani tunkeutui ajatus; en ollut muistanut ottaa kuvia enkä sitäkään, että minun piti blogata tänään! Nousin sohvalta heti, kaappasin 5D:n käteeni ja lähdin etsimään kuvauskohteita.

IMG_6162

Ensimmäisenä tietysti uusi paitani! Kävin eilen TPS:n toimistolla ostamassa Ellulta paidan nimittäin. Täytyyhän pelipäivänä pystyä jotain Tepsiä pukemaan ja sitä paitsi olen ollut töissä todella kateellinen niille muutamille, jotka siellä kulkevat TPS-logot rinnassa.

IMG_6171

IMG_6184

Ruuanlaitto ei olisi tänään huvittanut yhtään, mutta väänsin silti heti, kun pääsin kotiin. Kävin nimittäin salilla ja on vain pakko syödä. Loppujen lopuksi sörsseli oli oikein hyvää. Riisiä, lihaa, sieniä ja parsakaalia.

Seuraavaksi voisi selata uusimman Glorian ja katsoa mitä Puoli seitsemän -ohjelmassa on puhuttu meidän kirjasta (pöh, ei sitä näekään vasta kuin huomenna!). Huomenna sitten taas Kupittaa vitosen ihaniin valoihin! Yritän saada postauksen matsista intternettiin lauantaiaamuna.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti