perjantai 17. helmikuuta 2017

Ilimoja pielly, Lakeuksilla tuuloo

Rojahdin tänään töistä tullessa sohvalle ja vedin peiton korviin. Vilutti ja väsytti aivan liikaa. Hetken päästä mies laittoi viestiä kaupasta ja kyseli meidän pastatilannetta eikä auttanut muu kuin nousta sohvan uumenista tarkastamaan tilanne. Sen jälkeen ei enää väsyttänytkään niin hirveästi. Tehopäikkärit toimivat siis!

IMG_6765

Illan ohjelmaan on kuulunut kynsien lakkaaminen ja SJK:n miettiminen. Laittoivat sitten Seinäjoella tuulemaan antaen kenkää Valakarille.

Minähän en tiedä muusta SJK:sta kuin Valakarin koutsaamasta. En tiedä onko nyt enää olemassa mitään, mikä sitoisi itseäni SJK:n väreihin. Tähän asti SJK on aina pysynyt sellaisena pinnan alla kytevänä suosikkina, mutta nyt en enää tiedä.

Olen aina ihaillut Simon työtä, vaikken nyt niin hirveästi tietenkään ole valmentamisesta mitään ymmärtänyt. Lähinnä ehkä siitä tehdäänkö asioita naama punaisena huutaen vai niin kuin ihminen ihmiselle. Johtajuuden kannalta koutsaus on siis mielenkiintoinen laji. Silti Simoa voisin kuunnella iäisyyden puhumassa jalkapallosta. Siinä on jotain maagista. Toivonkin siis Simolle menestystä mihin ikinä tämän päivän jäljiltä päätyykin!!

Jännä nähdä siis kuinka SJK-uskollisena pysyn tämän jälkeen. Eihän se toisaalta lähde koskaan pois, että Seinäjoelta aloitin futiskuvausurani. Siinä mielessä musta ja kulta säilyvät näkömuistissani edelleen. Ehkä sydämessäni on joku paikka seuralle. Eikä sitä koskaan tiedä ketä yksittäisiä elämäni futissankareita tulevaisuudessa kyseisessä joukkueessa pelaa..

..koska mä olen kuvaajana enemmän yksilöitä fanittava kaikesta huolimatta. Odotan edelleen mielenkiinnolla olenko parin vuoden päästä kuinka syvällä TPS-hurmoksessani. Jos kaikki nykyiset tepsitähdet lähtevät jossain vaiheessa maailmalle, olenko silti näin mustavalkoinen kuin nyt vai hiipuuko se? Ja jos joku heistä menee joskus Seinäjoelle, arvostanko SJK:ta sen jälkeen taas enemmän?

Jännä olla oman elämänsä tuuliviiri. Tavallaan olisin halunnut alunperin pysyä turkulaisessa jalkapallossa puolueettomana, mutta ne nykyiset tepsitähdet hoitivat viime syksynä asiat niin, etten vain voinut enää vastustaa. Dääm! Ja niinpä huomenna tieni vie heidän perässään Vantaalle..! Ihanaa päästä taas kuvaamaan ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti