keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kevät keikkuen tulevi

Kuinka moni on jo ehtinyt nauttimaan helmikuisen auringon lämmöstä? Minä olin tänään töissä hetken ulkona ja olisin halunnut jäädä laiturille ottamaan aurinkoa, niin lämpimästi aurinko paistoi. Silmät kiinni ja keuhkot täyteen kevättä!

Olen niin onnellinen, kun on valoisaa vielä viiden pintaan ja on olemassa aurinko. Vaikka esimerkiksi eilen oli vähän huonompi aamu liian vähäisten nukuttujen tuntien takia, mieliala lähti väkisinkin nousuun puolen päivän jälkeen. Hyvä salitreeni kruunasi kaiken ja loppuillan olinkin yhtä hymyä.

Tänään oli jo muutenkin hyvä päivä, mutta vielä parempi, kun pääsin taas pitkästä aikaa Maaritin kanssa kahville. Olen jossain määrin seonnut, sillä lompsottelin kävellen kylille ja takaisin. Minä, joka aikojen alussa pidin kävelemistä liian hitaana tapana siirtyä paikasta toiseen ja toisaalta minä, joka en koskaan aiemmin ole harrastanut hyötyliikuntaa kovinkaan paljon.

IMG_6306

Jos en olisi kävellyt, en olisi saanut Teatterisillalta kuvaa jo vähitellen laskevasta auringosta. Liioittelin hieman värien kanssa, kun käsittelin kuvan, koska minusta se sopii auringon kanssa. Ja muutenkin, värien kanssa on aina kiva leikkiä. Futiskuvissa menen aika vaisuilla väreillä, joten tällainen överi käsittely tekee mielelle hyvää.

Nykyään aurinkoa kuvatessa tykkään aina laittaa aukon 8-11 välille, koska haluaisin saada ns. sakarat esiin. Tuossa kuvassa ne ovatkin olemassa, kun aurinko heijastuu hotellin kulmasta hauskasti.

Vähän vaisummalla käsittelyllä lisää Turkua..

IMG_6310

Me vedettin Maaritin kanssa ihan kunnon sokeripöhinät päälle juomalla mochaccinoa ja syömällä isot kakkupalat. Sen päälle mentiin nauramaan kaksinkerroin Wikkelle, vaikka sellainen meluaminen ei ole soveliasta näillä seuduin. Ilmeisesti tosiaan syön sokeria nykyään aika paljon vähemmän, kun mochaccino meni tuolla tavalla päähän.

IMG_6327

Maarit nappasi meikäläisestä yhden otoksen. Vieläkin vähän erikoista nähdä itsensä lyhyillä hiuksilla, vaikka tykkään kyllä tosi paljon näistä näin! Jopa hieman vaivaa, kun nämä on jo nyt kasvaneet aika paljon siitä, mitä ne oli ja haluaisin mennä uudestaan kampaajalle. Ehkä maltan kuitenkin odottaa vielä jonkun kuukauden.

Ja ettei olisi postausta ilman jalkapalloa, täten ilmoitan meneväni perjantaina kuvaamaan Inter-Tepsiä sekä harkitsevani vakavasti lauantaille myös jalkapallollista aktiviteettia, mutta en ole vielä päättänyt sitä lopullisesti. Jes! Life is good ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti