keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Kuvauskeikalla

Hiljaista on pidellyt! Jalkapalloilijoilla on tällä viikolla loma ja seuraava kuvauslistallani oleva peli pelataan vasta ensi viikon perjantaina. Kuvauskeikkaa kuitenkin pukkasi kuin tilauksesta tälle päivälle! Eikä yhtään edes haitannut se, että kyse oli jalkapalloaiheisesta jutusta.

IMG_0026

Sen verran ärsyttävä olen, etten voi tietenkään kertoa ketä ja mitä varten olin kuvaamassa, höhö! Ihan kuin true bloggaaja; kerron teille sitten joskus!

Tämä keikka oli kaikella tavalla muistutus ammattivalokuvaajan todellisuudesta. Kun on joku toinen, joka kertoo millaista kuvaa pitäisi saada, vallitsevat olosuhteet ja lopuksi tietysti kuvankäsittely. Ainoa mikä oli varmaa oli se, että aivan sama liikkuuko kohde vai ei, saan siitä kuvan kuitenkin. Se hyvä puoli urheilukuvaajaksi suuntautumisessa on, että kaiken kyllä pystyy pyydystämään. Jopa lumihiutaleet, tahtomattaankin..

IMG_0068

Ja kyllä, minä olin polvillani jalkapallokentällä tämän vuoden jäätävimmässä lumimyrskyssä, joka jostain tänne yhtäkkiä tupsahti päivällä. Käytin alustana kameran sadesuojaa. Hyvin toimi!! Tuhannen mutkalla yritin päästä vielä alemmas. Valokuvaajan työasennot ovat kyllä välillä aika hauskoja.

IMG_0069

IMG_0070

Veritaksen sisuksissa on tehty voimakkaasti remppaa. Kuva käytävältä on vähän sellainen kauden alkua odotellessa -juttu. Haluaisin niin kuulla, kun nappikset napisee tuota lattiaa vasten. Paras ääni!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti