tiistai 14. helmikuuta 2017

Vaaleanpunaisia unelmia ystävänpäivänä

* postaus sisältää mainoslinkin

10 vuotta sitten olin aika ylpeä siitä, kun pystyin elämään päivä kerrallaan, sillä se tarkoitti sitä, etten pahemmin huolehtinut mistään. Keskityin vain yhteen päivään ja päivän sisällä oleviin hetkiin yksi kerrallaan, koin olevani läsnä elämässäni sillä tavalla enkä stressannut turhaan.

Elän edelleen päivä kerrallaan, keskityn hetkiin ja pyrin stressaamaan erittäin vähän. Homma toimii muuten ihan pirun hyvin, mutta aika usein löydän itseni yksin sohvan pohjalta miettimässä mistä saisi seuralaisen ulos tai jopa kuvattavan ihmisen. Eikä ikinä tietenkään mistään juuri sillä hetkellä. Niinä hetkinä piiskaan itseäni ja vihaan sitä, etten ole voinut seurata säätiedotuksia ja sopia kuvaustreffejä tai kaverin kanssa yhdelle -touhuja. Tosin suurin ongelma näissä yleensä on ollut se, etten tiedä ketä pyytäisin. En oikein tiedä ketä haluaisin pyytää kuvattavaksi tai kuka voisi edes suostua ja vielä enemmän ongelmia tuottaa se, kun haluaisin sen kohteen olevan joku mies. Ei mulla ole mitään kuvaushaaremia, vaikka toivoisin kyllä, että olisi.

Tykkään kyllä naisistakin! Ei sillä. Miehissä mua nyt vaan kiehtoo.. no, lähinnä kaikki, mutta esimerkiksi silmät (vihreät, siniset, ruskeat, miehillä on usein ihan huikeat silmät!!), hymy, merirosvosänki ja viimeaikaisten kiharakuolausten perusteella myös hiusmuoti. Naisten kuvaaminen on fiilikseltään ihan erilaista jostain syystä, vaikka ihan samat asiat naisissakin on upeita paitsi merirosvosänki. Ainakin toivon, ettei naisilla olisi merirosvosänkeä.

Onnellinen olen siitä, kun olen löytänyt vähitellen ihmisiä, joiden näkemistä ei tarvitse suunnitella montaa päivää ennen vaan he saattavat irrota treffeille vaikka jo samana päivänä! Sunnuntaina esimerkiksi mun ja Henriikan kuvaustreffit lähtivät viattomasta "upee ilma tänään" -lausahduksesta facessa. Mä kuvasin Henriikkaa ja hän mua. Näistä kuvista tuli niin ihania, että saatte nyt monta meikäläisen naamaa pötkössä, koska en vain voi valita.

IMG_6671

IMG_6700

Kiharat tein itse, mutta arskat ja huivi on Henriikan. Olen niin rakastunut molempiin asusteisiin, ettei mitään rajaa. En ollut koskaan ajatellut vaaleanpunaisten arskojen ja huivin sopivan mulle!

IMG_6705

IMG_6718

Mun oli pakko googlettaa mistä Ray-Baneja saa netistä, koska en ollut tätä ennen niistä hirveästi innostunut. Nyt olen ihan korviani myöten rakastunut.

Tuo huivi sen sijaan on kuulemma Tiger of Swedenin, aivan liian ihana sekin! Sävy on ihan täydellinen ja varmaan sanomattakin selvää kuinka pehmeä sekä lämmin se oli.

IMG_6712

Nämä vaaleanpunaiset kuvat sopivat tähän päivään täydellisesti, kun on kerran ystävänpäivä! Toivottavasti olette saaneet suklaata ja kukkia! Minä taidan nyt mennä kaivamaan kuvausrepun uumenista jonkun suklaapatukan..

Hyvää ystävänpäivää!! ♥

kuvat: Henriikka otti, minä käsittelin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti