torstai 16. helmikuuta 2017

Viikonloppua odotellessa

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen valunut rötköimpään asentoon, jonka sohvaltani löydän joka ilta. Tänään se vaan ei tunnu niin hyvältä, sillä niskani on käsitelty taas fyssarin toimesta ja asentoni tässä ei taida olla mikään oppikirjan mukainen. Sattuu. Rötkötän silti.

Työviikko on pian taas ohi. Enää huominen ja sitten onkin taas viikonloppu. Touhuni ovat olleet erittäin arkisia. Maanantaina kävin salilla, tiistaina hengasin kotona koko illan, eilen oli taas salipäivä ja tänään fyssari + kaakaohetki toimiston Ellun kanssa. Ei siis mitään erikoista, mutta kuitenkin kivaa.

IMG_6742
huivi Pieces (ehkä) - takki Vila - neule NLY Trend - farkut BikBok - kengät Clarks

IMG_6723

Kameraan en ole koskenut sitten sunnuntain. Mulla piti olla tiistaina kuvausjuttuja ja huomenna kuvausopetusta, mutta molemmat keikat peruuntuivat. Ei sinänsä haittaa, kun molemmat jutut voi tehdä joskus toiste ja tiistaina vaivuin peiton alle päikkäreille, sen verran järjetön väsy oli jotenkin. Olen nukkunut koko viikon taas vähän miten sattuu ja tänään huomasi taas miten paljon sillä on vaikutusta mielialaan. Eilen oli huono aamu, kun tänään taas ihan hyvä kunnon yöunien jälkeen.

IMG_6747

IMG_6733

Kuvaaminen on silti aina mielessä. Tällä viikolla lähdenkin Vantaalle Tepsin perässä. FC Legirus Inter on jotain, mitä en ole vielä koskaan nähnyt, mutta tulen näkemään lauantaina. En ole googlettanut millainen halli heillä siellä on, vaikka näissä hommissa ehkä ykkösasia on tietää ympäristö mihin on menossa kuvaamaan. Ajattelin pärjätä omilla opeillani, jotka muistin Javenture-visiitin jäljiltä eli keskivaiheille kenttää, jos pääsisi. Kuitenkin käy niin, ettei pääse ja sitten koko paletti menee taas ihan uusiksi.. Mutta sitä nää valokuvaushommat aina on. Muuttuvia olosuhteita joka kerta.

IMG_6727

IMG_6746

Nää kuvat on otettu sunnuntaina, kun kävimme Henriikan kanssa Kupittaalla. Näistä Henriikan ottamia ovat nuo, joissa minä olen ja muut otin minä. Enhän mä nyt voi hyvänen aika futiskentän liepeillä oleskella kameran kanssa ottamatta yhtään kuvaa! Kiinni kamerassa oli 50 mm/1.4, joten sillä nyt ei ihan urheilukuvaamaan päässyt. Kentällä oli meneillään A-junnujen SM-karsinta Inter-HJK.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti