tiistai 21. maaliskuuta 2017

Hankintoja kotiin

Uusien asioiden saaminen on kivaa. Tätä mietin viime viikolla liihotellessani materialismikukkulan huipulla.

Ensin meille saapui sänky ja sitten tv. Tuohon väliin vielä mahtui eräs yllätyslahja mieheltä ja se onnellinen materialismikukkula oli todellakin vallattu! En ole oikein vieläkään tainnut laskeutua sieltä takaisin maan pinnalle, höhö!


Muuttaessani Turkuun mun silloinen sänky lähti Vimpeliin ja seuraavan vuoden nukuin miehen joskus kauan sitten hankkimassa sängyssä pikkuruisessa kaksiossa. Kun sitten muutimme hieman isompaan asuntoon, sen vanhan sängyn runko jäi palasiksi emmekä vain ikinä koonneet sitä. Nukuimme patjoilla lattialla reilun vuoden!

Helmikuun lopulla mies bongasi tv:stä Sotkan mainoksen ja niinpä hän naputteli meille uuden sängyn tilaukseen puoleen hintaan! Viime viikolla sänky sitten tuli ja kyllä vieläkin vain tuntuu niin ihmeelliseltä sukeltaa ihan oikeaan sänkyyn illalla. Tästä materialismionnesta olen hieman huvittunut - kuinka moni muu osaa olla kiitollinen niinkin tavallisesta asiasta kuin oma sänky?

Yöpöytiä meillä ei tietenkään ole enkä tiedä tuleeko olemaankaan. Päiväpeitteen (adlink) tilasin Ellokselta, sinne kun sattuu olemaan jatkuvasti jotain alekoodeja (ne löytyy helpoiten, kun kirjautuu sisään Elloksen sivuilla).Samana päivänä, kun sänky tuli, sain yllärilahjana mieheltä kahdet korvikset! Olin jo aiemmin puhunut hänelle siitä kuinka tarvisin jotkut yksinkertaiset kultaiset korvikset, mutta olin tietysti jo ihan unohtanut koko asian enkä varsinkaan odottanut saavani mitään koruja! Mutta kyllä! On kuulkaa naiset totta sellainen homma, että mieheltä saattaa saada koruja lahjaksi!

Korvissa mulla on nyt sitten tuosta illasta lähtien ollut ne kultaiset ja nämä hopeiset sinisillä kivillä säästän jotain myöhempää käyttöä varten. Ra-kas-tan sinistä koruissa!!
Sitten vielä se tv. Tv ei ollut itselleni mikään pakko saada -asia, mutta kyllähän tämä nyt vaan helpottaa elämää, kun tv:ssä on Netflix ja ylipäätään intternetti. Ahmin viime viikolla 1,5 kautta Vampyyripäiväkirjoja ja nyt en pääse yli Ian Somerhalderin silmistä. En myöskään keksi itselleni mitään uutta sarjaa seurattavaksi, joten ottaisin mielelläni suosituksia vastaan kommenttiboxin puolella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti