torstai 2. maaliskuuta 2017

Huomista odotellessa

Huomenna on pelipäivä! Pitkästä aikaa! Ainakin 2 viikkoa mennyt edellisestä!

Kynnet on lakattu ja edellisen matsin kuvat siirtymässä ulkoiselle kovolle. Taustahommat on siis hoidossa huomista varten, mitä nyt ehkä kameran akku tarvisi laittaa lataukseen.

Eilen iski hirveä ikävä pienten yksityiskohtien kuvaamista ja sitä ihanan sumeaa taustaa, mielellään ripauksella jotain kivaa valoa. Kävin kaupungilla kamera repussa, mutta en keksinyt matkalta mitään kuvattavaa. Tämä tarkoittaa sitä, että huomenna taidekuvaushimo on entistä suurempi!

Huomisen kuvaushimo on muutenkin jo huipussaan, sillä kollegani Riku ja Niko olivat ottaneet eilen ihan mielettömiä kuvia Stadin derbystä. Pakko saada yhtä hyvä setti kasaan!! En vain tiedä onko se edelleenkään mahdollista Kupittaa vitosella, mutta täytyy yrittää tosissaan!

IMG_7148

Sota oireilevaa ihoa vastaan on jatkunut. Ostin kunnon saippuaa meikkisiveltimien pesua varten. Tämä olisi todennäköisesti täytynyt tehdä jo kauan sitten.

Kaikista parasta toki olisi, jos voisi olla meikkaamatta kokonaan jonkun aikaa, mutta kierre on valmis, kun näppylät pitää tietysti peittää jollain. Murmur!

IMG_7179

Nyt voisikin selata uuden Glorian läpi. Kiva ilta tänään, kun tulee The Voice of Finland eikä tarvitse enää tehdä mitään suurempia. Saa rentoutua! Mukavaa iltaa teille kans!! Huomenna nähdään Kupittaa vitosella, eiksje?

2 kommenttia :

  1. Mulla on litran pönikkä nestemäistä marseillea sivellinten pesuun, oon tainnu kesän jälkeen pestä ne ehkä kerran :D Ykh. Ehkä huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kivaa ottaa käyttöön puhtaat siveltimet, jotta suosittelen kyllä pesua! :D

      Poista