keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Hyvät housut haussa

Viikko sitten minulle sattui tapaturma. Kyykistyin työtehtävissä, kuului pieni suloinen raks ja tiesin välittömästi mitä tapahtui. Onneksi ei ollut muita lähistöllä juuri silloin.

Ne olivat jälleen mun Cubuksen parinkympin housut, jotka ratkesivat. Ne vain kuluvat tietystä kohdasta mun käytössä niin paljon, etteivät kestä paria kuukautta kauempaa.

IMG_7068

Viikon olen vaihdellut housujen ja hameen välillä. Tänään jalassani olleet harmaat BikBokin farkut (kuvissa!) ovat kyllä hyvät, mutta edelleen ne kiristävät mahastani sen verran, etten pidä niitä kuin erityistilanteissa. Tilanne oli siis kriittinen ja vaati välitöntä housushoppailua. Oi kuinka pahoillani olen, kun ihan täytyy harrastaa ostelua!

IMG_7071

Jotkut ihmiset ovat siitä hassuja, etteivät usko ensimmäisellä kerralla. Vaan täytyy toisenkin kerran vielä kokeilla, kunnes kolmannen jälkeen tajuaa lopettaa pään seinään hakkaamisen ja muuttaa jotain.

Minä olen juuri sellainen ihminen.

Tämä oli kai se kolmas kerta Cubuksen halpispöksyjen kanssa ja päässäni syttyi lamppu: entä, jos sijoittaisin ehkä kympin lisää niihin housuihin ja kokeilisin tällä kertaa kuinka hyvin Gina Tricotin vastaavat toimivat?

Niinpä käpsyttelin tänään viimein keskustaan ja hain Ginan Mollyt. Ne eivät kiristä vyötäröltä tai oikeastaan mistään kohdasta, koska venyvät sen verran ihanasti. Nyt nähdään onko se meikäläisen housuissa aina kymppi per kuukausi vai kestääkö Ginan laatu enemmän kuin 2-3 kk! Jos teillä on kokemuksia, saa ihmeessä kertoa! Kommenttiboksi on teidän!

2 kommenttia :

 1. Mun jalkoihin oon tähän mennessä löytänyt vaan yhden sopivan farkkumallin ja se on tuo ginan molly. Ensimmäiset ostamani pysyi hyvänä jopa yli kaksi vuotta kunnes lörpsähtivät etupuolelta hieman. Eli kankaan kuminauhat jotenkin ilmeisesti katkeili ja nyt housujen etupuoli kupruilee häiritsevästi. Oon myös ostanut kahdet kappaleet lisää noita, toiset lörpsähti samallain muutamassa kuukaudessa ja toiset jo alle kymmenen käyttökerran jälkeen... Nyt en enää laita rahojani niihin vaan yritän kuumeisesti löytää jotkut toiset sopivat farkut.

  Mutta toivottavasti sulle osui hyvät yksilöt ja kestäis pitkään :) Muuten nuo on ollut kyllä ihan täydelliset farkut, mutta tosiaan laadultaan aika kuraa ainakin nämä mulle osuneet parit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! Olisipa kiva, jos kestäisivät edelleen tuon pari vuotta! Aika ohuelta kankaalta nuo tuntuvat, etten sinänsä ihmettele nopeaa kulumista. Noh, saa nähdä kuinka käy.

   Pistä viestiä, jos satut löytämään jotkut uudet hyvät!

   Poista