tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kimaltavatko bloggaajat vai ovatko he ihan tavallisia ihmisiä

Olen tässä viime aikoina lukenut erästä blogijuorupalstaa ja hämmästellyt sitä kuinka paljon ja ennen kaikkea millaisia asioita ihmiset miettivät bloggaajista. Nimikin on toki palstalla jo ehkä hieman korvaan särähtävä; juorut. Juoruilu kuulostaa jo lähtökohtaisesti hyvin negatiiviselta. Olen toki aina tiennyt vauvafoorumilla ruodittavan bloggaajien elämää, mutta en oikeastaan edes ymmärrä miksi tällaisia juorujuttuja pitää bloggaajista olla? Kai se on hauskaa jonkun mielestä vai?

Ilmeisesti bloggaajia pidetään lähes julkkiksina tai muuten vaan kimaltelevina henkilöinä, sillä törmäsin juuri viime viikolla ihmettelyyn tunteeko joku bloggaajia henkilökohtaisesti ja millaisia he ovat. Ai millaisia me bloggaajat ollaan? Minun mielestäni ihan normaaleja, tavallisia ihmisiä, aivan kuten tekin, jotka blogeja luette.

iinan tuparit 050
Tässä 2 bloggaajaa tapasi toisensa baarissa vuonna 2009. (Voi kauhea miten niillä nyt tuollaiset tuopit oli kädessä.)

Blogijuoruilu sai aika jänniä käänteitä tässä parin päivän sisällä, koska yksi tubettaja ilmoitti tekevänsä rikosilmoituksen ja toisen koiranhankintahaaveita sabotoitiin ilmoittamalla kasvattajalle jotain siitä, ettei tälle bloggaajalle saisi koiraa luovuttaa, koska juorujen mukaan hän ei pidä huolta nykyisestäkään koirasta tarpeeksi. Eh? Niin mistä nämä tuntemattomat ihmiset voivat kuvitella tietävänsä miten joku bloggaaja elää? Ja miten kukaan kuvittelee olevansa oikeutettu sekaantumaan jonkun toisen ihmisen elämään tällä tavoin? Eikö ihmisillä ole enää minkäänlaisia käytöstapoja, koska on niin helppoa olla mulkku?

maiskulin kasarisynttärit 129
Tavalliset bloggaajat bilettivät vuonna 2010. (Ettei nyt vaan Heijastuspinnan Mariaa olisi alkanut väsyttää kesken kaiken, voi kauhea!)

030410 296
Tässä 2 bloggaajaa halii maailmanmestariwowittajan sängyllä vuonna 2010. (Mitähän kaikkea muuta ne teki siinä sängyssä ja kuka ihme se wowittaja muuten oli??)

20120802_Assyt 047
Tässä 2 bloggaajaa on Assyilla kuvaamassa keikkaa vuonna 2012. (Siis kuinka meitsi oli päässyt kuvaamaan, vaikkei ollut edes akkrennut??)

Olenkin kaiken tämän myötä miettinyt mitähän meikäläisestä mahdollisesti kirjoiteltaisiin tuollaisilla palstoilla, jos sattuisin ketään uteliaita niin paljon kiinnostamaan, mutta mielikuvitukseni ei riitä. Kai sitä voi kestä vaan keksiä mitä vaan, koska harvemmin nettijuorut edes ovat totta.

IMG_5267-3
Bloggaajien kynsihommat ennen futismatsia vuonna 2013. (Kenenkähän futarin luona tämäkin oli otettu, kun pöydällä on tollanen lehti?!)

P8200021
3 bloggaajaa katsomassa futista vuonna 2016. (Olikohan ne päissään?!)

Jännä nähdä kuinka kauan ihmiset jaksavat lätistä netissä muista ihmisistä ja teinit kiusata toisiaan, mitä ilmeisesti tapahtuu nykypäivänä aika paljon. Se on surullista. Luulisi olevan muitakin harrastuksia tai ainakin kannattaisi hankkia sellaisia. Juoruilu ei ehkäise verisuonitauteja vaan lähinnä aiheuttaa niitä juoruilun kohteessa. Poks poks poks, verisuonet katkeilevat päässä.

Kunpa ihmiset osaisivat empatian luonnostaan eivätkä hukuttaisi sitä kaiken paskan alle.

Postauksen otsikkoon palatakseni; bloggaajat ovat ihan tavallisia ihmisiä. Me emme ole netissä esillä siksi, että on hauskaa olla esillä vaan siksi, että me tykkäämme kirjoittaa. Nykyään homman voi vaan hoitaa netissä, kun ennen vanhaan siihen tarvittiin mustetta, sulkakynä, paperia ja kirjoitustaito. Lisäksi omalla kohdallani kyse on myös siitä, että tämä on loistava kanava tuoda futiskuvia julki.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti