keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Lapinkoiraa kuvaamassa

Sunnuntaina oli kaunis kevätpäivä. Ellen olisi ollut edelleen vähän flunssainen, olisin laittanut jonkun kivan kevättakin päälleni. Loppujen lopuksi kaunis kevätpäivä osoittautui kovin tuuliseksi turkulaiseksi kevätpäiväksi eli talvitakki oli sittenkin ihan ok valinta. Kun vielä olisi ollut pipo, olisin ehkä säästynyt flunssan jatkumiselta.

Kävin tuolloin kuvaamassa yhtä koiraa. En nykyään usein kuvaa eläimiä, kuten ehkä olette huomanneet. Ajattelin sen olevan helppoa, sillä kuvittelen osaavani mitä vaan, kun osaan kerran kuvata urheilua. Ja kuinka väärässä taas olinkaan!

Alpo ei paljon paikallaan pysynyt vaan liikkui kuin koira kaikkien kivojen tuoksujen perässä ja tohootti kuin mahoton, kun emännällä oli herkkuja. Koska koira on matala, jouduin olemaan kyykyssä ja sen takia elukan perässä juokseminen oli hieman hankalaa. Jalkapallon kuvaaminen on niin paljon helpompaa, kun siinä itse saa olla paikoillaan ja muut juoksee.

Tässä pari koiran kuvaa nyt kuitenkin.

IMG_7762

IMG_7787

Vaikka kuvat, joissa on liikettä on just mun juttu, mielestäni ylläoleva kuva ei ole täydellinen. Se on otettu liian ylhäältä. Jos olisin maannut maassa ja koira olisi juossut päin, se olisi onnistunut.

IMG_7819

IMG_7827

IMG_7841

IMG_7862

IMG_7870

Mikä teidän mielestä on paras näistä kuvista? Tykkäättekö koirista? Mikä on sun lempparirotu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti