maanantai 27. maaliskuuta 2017

Näitä olen todella odottanut


..että olisin terve ja pääsisin urheilemaan. Lenkille, juoksemaan, salille ja siinä samalla nauttimaan lämpenevistä kevätpäivistä ♥ Ei voi olla kuin hyvä mieli aina, kun saa laittaa New Balancet jalkaan ja lähteä ulos.


..että olisi valoa! Muistan kuinka rikki olin joulun välipäivinä pimeyden takia. Jatkuva pimeys, ei mitään muuta. Onneksi nyt on jo ihan eri tilanne! Kellojen siirron (itsehän en siirrellyt, sillä olen pitänyt kelloni kesäajassa koko talven) myötä nyt on iltaisin ihanan pitkään valoisaa ♥ Sitä paitsi en voi kuin rakastaa sitä, kun saa kuvata jalkapalloa valoisassa ♥


..että olisi Veikkausliigan media-avaus, mikä tarkoittaa futiskauden alun olevan huikean lähellä. Ja nythän se ihan pian on!! Torstaina!! Tämän viikon torstaina on Veikkausliigan media-avaus, en kestä! Ainoa miinus siinä on tietysti se, ettei paikalla ole Tepsiä, mutta ehkä sitten vuoden päästä :) Silti ihan ylisiistiä päästä näkemään eri seurojen tyyppejä! Tavallaan toivon, että KuPS ottaisi Solmun mukaan syömään jäätelöitä :D (Tosin sitten niitä jäätelöitä ei riittäisi muille..)


..että keksisin miten saisin leukani ihon rauhoittumaan. Iho villiintyi jostain (epäilin ensin kosmetiikkaa ja sitten maidon juomista) jo kauan sitten, mutta en vaan saanut sitä oikein mitenkään hallintaan. Maidon vaihtaminen mantelimaitoon toimi vähän, mutta ei kuitenkaan riittävästi (en voi elää ilman juustoa, vaikka varmaan olisi syytä kokeilla). Sitten tuli korvatulehdus ja onnekkaasti ne antibiootit ovat aina suhteellisen laajalla kirjolla, joten sain taas siinä sivussa lääkityksen myös ihotulehduksiin. Jännästi leuka on parantunut lähes kokonaan nyt ja viimeisenä tekona olen vaihtanut Lumenen misellivedestä Herbinaan. Toivon, että kyse oli vain tästä eikä näppylät enää palaa.

Kuka muu on innoissaan lämpimistä kevätpäivistä? Joko on juoksukausi aloitettu vai harrastatko moista toimintaa?

2 kommenttia :

  1. Kevät on kyllä paras! Musta tuntuu, että on ihan tuplasti energiaa tuon auringon vuoksi! Tänäänkin olen töiden jälkeen tehnyt jo vaikka mitä ja illalla on vielä korispelikin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! :) Nää valoisat illat on kyllä ihan parasta! :)

      Poista