torstai 16. maaliskuuta 2017

Time well spent

Nyt voisi olla hyvä aika kertoa mitä olen puuhaillut tällä viikolla! Päiväni ovat nimittäin olleet sisällöltään saman toistoa. Jos en ole tuijottanut Vampyyripäiväkirjoja, olen selannut somea ja blogeja tai ehkä haaveillut suklaasta. Tai syönyt sitä.

Kyllä, olen ollut kotona lähes koko viikon sohvan pohjalla, sillä sitkeä kurkkukipu ei vain mennyt ohi. Jälkiviisaus paras viisaus; miten se olisi voinut mennä ohi, kun en levännyt missään vaiheessa. Jälleen kerran leikin arjen sankaria ja siten pitkitin parantumista noin puolella viikolla. Ja mikä inspiraatioarvo tällä tekstin pätkällä on? Ehkä se, että toivottavasti te olette fiksuja ja osaatte levätä silloin, kun on sen aika.Ah, Vampyyripäiväkirjat. Oli vuosi 2012 muistaakseni, kun Netflixistä valikoitui seuraavaksi ahmittavaksi vampyyrisarja. Ensin ajattelin sen olevan jälleen kerran yksi teinisarja muiden joukossa, mutta sen marraskuun 3 viikkoa taisivat mennä tuon sarjan parissa. Kyllä, katsoin kaiken, minkä silloin irti sain. Olin ihan järjettömän koukussa ja odotin vain koko ajan milloin Elena pussaa Damonia. Tuskin olen ainoa onneton uhri, joka odotti huipennusta?

Jossain vaiheessa elämään tuli joku oma pussailtava (joka on väreiltään aika sama kuin Damon, silmät vain ovat eri väriset) ja Vampyyripäiväkirjat jäi kesken. Olen monta kertaa miettinyt, että pitäisi katsoa ne loputkin kaudet nyt, kun niitä on, mutta kynnys on ollut korkea, koska en todellakaan tiennyt missä kohdassa menen. Nyt avasin Netflixin ja päätin jatkaa siitä, mitä Netflix ehdotti. Sarjaan keskittyminen on sujunut muuten ihan hyvin, mutta auta armias, jos Damonin silmät ovat päivänvalossa.. En vain voi saada tarpeekseni ihmisten silmistä ja päivänvalosta. Olen niin menetetty tapaus.


Haluaisin juoda kahvia paljon enemmän kuin juon sitä. 2 mukia on maksimi, ei vaan pysty enempää vaikka mieli tekisi.

Seison kuvassa patjojen päällä, jotka ovat toimineet meidän nukkumisalustana reilun vuoden. Olen ehkä joskus maininnut ettemme omista sänkyä.

Noh, nyt täällä on uuden jenkkisängyn osia pitkin asuntoa odottelemassa.. Mies huomasi tuossa joku aika sitten Sotkan tarjouksen ja sitten se olikin menoa! Olen ollut niin onnessani siitä ajatuksesta, että meillä on pian sänky!! Vaikka en missään kohtaa ollut kyllästynyt nukkumisratkaisuumme, on niin hienoa silti saada oikea sänky!


Tein yksi päivä suklaahimoissani suklaisen chiavanukkaan, jonka piti maistua Snickersille, mutta sokerin puuduttamat aivoni eivät kyllä Snickersiä vanukkaasta poimineet. Oli se ihan ok välipala, mutta ei silti Snickers.


Parin päivän sohvalla pyörimisen jälkeen suihku on ollut erittäin raikas kokemus. Mmm.  Kuvan suihkusaippuan olen hankkinut joskus ehkä Keskiseltä ja shampoota myy netissä ainakin Bangerhead (adlink).


Huomenna taas joutuukin pukea päällensä jotain muutakin kuin Pumaa, kun työelämä kutsuu jälleen. Kuvan alusvaateasia (adlink) on kyllä yksi parhaista menneen talven hankinnoista vaaterintamalla. Harmittaa vain se, etten voi tunkea nettiin kuvia itsestäni tuo asuste päällä, koska en ehkä ole ihan niin hyvässä kesäkunnossa. Toisaalta - en ole varma miksi nettiin pitäisi tunkea vähissä vaatteissa? Jos omistaisin vatsismasun, saattaisin kyllä esitellä sitä ylpeänä. Hmph.

Ja siitä muuten tulikin mieleeni kuinka ihanaa on palata salille taas ensi viikolla, kunhan vain ensin parannun kunnolla. Nyt sänkyä kokoamaan ja parit Vampyyripäiväkirjat sen jälkeen pimenevän illan ratoksi.

Ainiin - seuraava postaus luvassa todennäköisesti vasta sunnuntaina! Sitä odotellessa menoani voi seurailla snäpissä: @marihietala. Luvassa ainakin reissu erääseen rantakaupunkiin ja ei, se ei ole Naantali eikä kyllä edes Pori.

2 kommenttia :

 1. Jotenki kiva tämmöinen höpöttelypostaus :) Mulla on kans toi sama paha tapa, et kipeenä(kään) ei osaa kunnolla rauhoittua ja tulee sillä pitkittäneeksi tauteja ihan turhaan. Ehkä pitäis joskus opetella viisaaks ja ottaa sitä aikaa itsensä paranteluun :D

  ♥: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva kuulla! Tällasia on kyllä kiva tehdäkin, kun tykkään kuvailla aina kotona kaikkia random yksityiskohtia 😊

   Juu pitäs kyllä tajuta heti ekana päivänä, kun on kurkku kipee, että pitäs levätä eikä vaan mennä töihin.

   Kiitos kommentista! 😊

   Poista