maanantai 6. maaliskuuta 2017

Vanhan naisen juomalaulut

* postaus sisältää mainoslinkin

33 vuotta vanhana akkana sitä tuntee olonsa jotenkin vääräksi jonottaessaan lauantai-iltana Börsiin. Vähän sellainen vanha nainen hunningolla -fiilis, vaikken ollutkaan yhtään hunningolla. Olin vain menossa juomaan pari lonkeroa ja tanssimaan. Sama kai se siinä vaiheessa on onko 33 vai 23.

IMG_7259

En edes tiedä mikä on Börsissä käyvän kansan keski-ikä enkä toisaalta edes kiinnittänyt asiaan liikaa huomiota, sillä en halunnut tuntea itseäni yli-ikäiseksi, höhö! Kunhan nyt janon sai sammutettua ja tanssijalkaa liikuteltua lattialla sekä tietysti halailtua kaikkia tuttuja. (Kyllä eli ei, en voi enää kulkea Turussa vapaasti vaan mulla tosiaan alkaa tulla jo jopa baarissakin vastaan tuttuja!! Turistietu on vain hieno muisto nykyään.)

Random vastaantullut ukkeli kehui mun kiharakampausta ja vessassa joku muikkeli käveli pitkin seiniä korkkarit jalassa (huomio turkulaisesta vessakulttuurista: he menevät vessoihin 2-3 ihmistä kerralla, kätevä tapa pitää vessajono melkein lyhyenä?). Itsehän olin ottanut sivistyneesti vain muutaman, kunnes pikkutunneilla piti siirtyä perinteikkäisempiin juomiin ja sen seurauksena meillä meinasi seuralaiseni Ellun kanssa tiet viedä eri suuntiin myöhemmin yöllä.

Minä nimittäin katsoin baanan olevan auki Läntisellä Rantakadulla eli juuri loistava hetki laulaa täysiä SJK:n kannatuslauluja. Toimiston Ellu ei ollut ihan samaa mieltä ja meinasi tepsiläinen kadota sen sileän tien. En vain voi sille mitään, että aamuyöllä pimeässä Turussa ainoa mieleentuleva virsi alkaa näin: "niin kaunis Pohjanmaa". Tarvisin enemmän niiden ihmisten seuraa, jotka tulevat ajetuksi baarista ulos, kun laulavat liian lujaa "oi Palloseura!".

Jos mietitte miksi täytyy laulaa futisasioita keskellä yötä, niin mitäpä muutakaan sitä laulaisi, kun puoli elämää pyörii vähän väliä futiksen ja futisihmisten ympärillä? Eilen illallakin ihan parasta rentoutumista tarjosi Viaplay, kun Laziolla oli matsi. Ihan sairaan hassua katsoa jotain Serie A:ta tv:stä ja nähdä kuvaruudussa jätkä, josta ihan muutamia viikkoja sitten on ottanut kuvia Kupittaa vitosella. Kyse on siis Abusta, joka siirtyi Tepsistä maailmalle pelaamaan.

IMG_7316

IMG_7329

IMG_7333

IMG_7341

Takaisin eilispäivään: mun Adidakset sopi Ellulle niin hyvin, että hän vei ne mukanaan. Itselleni ne olivat loppujen lopuksi puoli numeroa liian isot. Mun uuden vaaleanpunaisen bomberin Ellu olisi mielellään myös vienyt, mutta siitä en kyllä voi luopua! Tilasin sen House of Brandonilta tässä joku aika sitten enkä malta odottaa kevättakkikelejä!

Ellun lähdettyä lääkitsin meillä asuvaa miestä teellä ja raastetulla inkiväärillä. Tuoksui niin hyvältä, että melkein tein itsellenikin. Liian harvoin tulee juotua vihreää teetä nimittäin.

IMG_7347

Nyt vain toivon, ettei virukset hypi meikäläiseen ja pääsen taas lauantaina kuvaushommiin, kun TPS pelaa harkkamatsin Eerikkälässä Hakaa vastaan! Ei viikonloppua ilman Tepsiä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti