torstai 30. maaliskuuta 2017

Veikkausliigan media-avaus 2017

Aina lokakuussa viimeisten futismatsien jälkeen sitä miettiin kuinka ihmeessä jaksaa odottaa taas monta kuukautta futiskauden alkua. Joka kerta kuukaudet kuitenkin kuluvat, pimeys väistyy ja yhtäkkiä on taas kevät ja Veikkausliigan media-avaus. Niin taas tälläkin kerralla.

Hyppäsin junasta päivällä Pasilassa ja kipsuttelin Osuuspankin pääkonttoriin kiireisesti, kuten helsinkiläiseen katukuvaan sopii. En kehdannut ottaa taksia taaskaan, kun matkaa on vain 2 kilometriä! Joskus ehkä pitäisi, sillä taas meinasin missata koutsikuvan.Kahdelta istahdettiin saliin kuuntelemaan muutamia puheita. Hauskimmat kohdat olivat ne, kun Muurisen Antti kirosi (sitä ei kuulemma oltu koskaan ennen kuultu) ja kun Väykkä tunnusti HIFK-miesten kunnon olevan heikompi kuin Shefkin bruna. Myös maarianhaminalaisten mestaruusjuhlinta mietitytti, koska olivat saaneet patsaan jotenkin hajalle.
Virallisen osuuden jälkeen ammattitoimittajat haastattelivat koutseja ja pelaajia, kun minä taas oikean bloggaajan tavoin ryntäsin kahvipöytään ottamaan kuvia tarjoiluista. Kuinkas muutenkaan?


Yritin ottaa edes yhden hieman laajemman kuvan tuosta OP:n pääkonttorin aukiosta, jossa porukka pyöri loppuiltapäivän.


Ja sitten niitä taidekuvia.. Tällä kertaa kuvasin myös hieman ihmisiä, ettei olisi pelkästään seurojen logoja kuvat täynnä. En kyllä tuntenut ihan kaikkia ketä edes kuvasin, mutta osan sentään.
KuPS oli tuonut mukanaan Sorsan lisäksi kalakukkoa, mutta itse en ehtinyt sitä maistamaan. Ehkä sitten jossain muussa vaiheessa elämää pääsen kokemaan sen elämyksen.Malinen oli niin haluttua kamaa, että pääsin itse notkumaan RoPSin pöydän ääreen vasta ihan lopuksi.


PS Kemin mies tunnusti väriä hienolla tavalla ja heidän pöydässään sai suun makeaksi Marianne-karkeilla. Ihan jees!Byyri hyökkäsi sinne missä minä olin ja minä hyökkäsin sen jälkeen aina sinne missä he olivat, höhö!


Eniten hengasin tietysti pohjalaisten läheisyydessä. Vepsukaan ei tunnu nyt enää niin vieraalta, kun tuli käytyä siellä heidän stadionillaan pari viikkoa sitten.


Interiä oli edustamassa Furuholm. Hänestä on muuten hankala ottaa kuvia, kun tyypin suu käy koko ajan. Jossain edellisessä jaksossa taisin melkein sanoa hänelle, jotta "hiljaa nyt, otan kuvan". Tällä kertaa hän muisti hymyillä, otin kuvan ja sitten sai taas jatkaa höpöttämistä. Porilainen papupata?Tämä oli kyllä näistä traktorikuvista paras. Malisen traktoriajelu kuulemma kuvastaa sitä, kun on joukkue täynnä nuoria pelaajia.

Seuraavan kuvakulman nyysin Ylen videokameramieheltä. Hän oli nerokas. Uskon, että hän sai tuon näyttämään paremmalta kuin minä, koska en voi tietää mitä hän näki kuvatessaan.IFK M -miehen kanssa mulle kävi vähän samaten kuin mulle käy usein niiden kanssa, joiden tiedän puhuvan mieluiten ruotsia tai englantia. Menen aina sanattomaksi. En osaa päättää kumpaa kieltä edes yritän puhua ja lopulta puhun sekaisin kaikkia kieliä.

Hauska tilaisuus tuo media-avaus ja niin ihana nähä kaikkia vanhoja tuttuja. Hassua myös se, että vuosi sitten tunsin tuolta lähinnä Interin ja SJK:n väen, kun nyt tuttuja on jo useammasta eri seurasta. Jätin nyt taas kaikki viralliset selostukset toimittajille, vaikka kyllähän mä näin sen tilaston, jossa arvioitiin HJK:n voittavan tänä vuonna mestaruuden.

Eipä siinä! Nyt saa Veikkausliiga alkaa! Heti 5.4. on ekat matsit!

2 kommenttia :

 1. Great pics, although I didn't understand all the text because I'm just starting to study Finnish language, someday I will understand it 100%!
  I'm following your lovely blog :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww thank you!! :) I'd like to learn how to write in english :)

   Poista