keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Huomioita keskeltä viikkoa


Menee 2 päivää, jotta saa unirytminsä muutettua vastaamaan sitä mitä kulloinkin tarvitsee. Tällä viikolla mun täytyy herätä joka aamu 5:00 ja viime yö oli ensimmäinen, kun nukuin taju kankaalla koko yön.

Kirjoitin maanantaina iltalenkeistä ja eilen totesin taas: rakastan iltoja. Kävin hakemassa Elevenin (adlink) paketin eilen illalla eikä tuullut yhtään. Ihanan rauhallista, ai että!Mun keuhkot kaipaisi vähän useammin tuulettumista pyöräilyn merkeissä. Tänään jouduin autottomuudesta johtuen pyöräillä Turun Urheilutoimittajien Kerhon kevätkokoukseen Kupittaalle ja olin ihan rikki. Meni kyllä tän viikon HIIT-treenistä tuo, höhö! Kotimatkalla oli tietysti ihan todellinen vastatuuli ja nyt pidänkin miestäni arjen sankarina, sillä hän pyöräilee tuolla Turun tuulessa läpi vuoden. Kysyin kuinka hän pystyy siihen ja vastaus oli "mulla on tarpeeks karvanen perse". Selvä sitten.


Ykkösen kauden alkuun on oikeasti enää 3 päivää!! Mä en ole ehtinyt taas oikein ajattelemaan koko asiaa, mutta tänään Triviumilta Veritaksen suuntaan tiiraillessa iski tajuntaan vähän paremmin tämä tilanne. Näen lauantaina TPS:n kauden avauksen Veritaksella!! Niin outoa nähdä tepsijätkät Veritaksen käytävällä.. Outoa, mutta hemmetin siistiä!

Kauppaan on tullut hyvännäköisiä satsumoita! Satsumat on mun lempparihedelmä!


The Flashin toinen tuotantokausi on ihan katsomisen arvoinen. Löytyy Netflixistä!

Ginan Mollyt kestivät.. Öö.. 2 kuukautta? Kauanko siitä on, kun ostin ne? Tänään huomasin kankaan kuluneen puhki, joten eipä yhtään haitannut Nellyn -50 % denimistä (adlink). Tilaukseen lähti taas parit halvat rikottavat housut, tällä kertaa merkkeinä NLY Trend ja New Look.

Kuvat: toimiston Ellu (mä editoin) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti