maanantai 24. huhtikuuta 2017

Iltalenkistä voimaa

Taannoin erään kuvatun futismatsin jälkeen mulla oli tosi levoton olo. Olin juuri saanut edellisen päivän matsin kuvat valmiiksi ja mun täytyi kirjoittaa postaus ottelusta, josta en oikein tiennyt miten lähestyisin aihetta. Oli paljon lukkoja, enkä olisi oikeastaan halunnut tehdä koko postausta.

Hetken tuskailun jälkeen päätin lähteä kävelylle jokirantaan. En vain keksinyt muutakaan ja kävelylenkkiä ehdotettiin muualtakin, joten ajattelin kokeilla. Lokit huusivat kuin pienet eläimet (kas, sepä jännä juttu), joten siinä mielessä rauhoittuminen oli hieman hankalaa. Silti jo 20 minuutin kierroksen jälkeen oli aivan eri olo ja kotiin tultuani tartuin näppikseen välittömästi. Teksti syntyi tuskattomasti. Tuntui kuin olisin ollut suurikin voittaja!

Ja olinhan minä. Tuo tapahtumaketju mullisti jotain päässäni.


Ongelmanratkaisuun ei tarvita muita päihteitä kuin ulkoilmaa. Ei tarvita levyllistä Fazerin sinistä eikä mitään muutakaan arveluttavaa kurkusta alas menevää. Lyhyt tai joskus vähän pitempikin kävelylenkki on kaikista paras keino hallita stressiä, rentoutua täydellisesti ja siten tuottaa sisältöä, taidetta tai mitä vaan.

Mietin tuolloin kävellessä kuinka olen jo lapsena rakastanut kesäiltoina ulkona olemista ja voin vain ihmetellä mihin se kaikki on jäänyt aikuistuessa? Aion todellakin tänä kesänä lenkkeillä iltaisin joko ihan kävellen tai pyörällä.
Tällä viikolla en voi mitään myöhäisiä iltalenkkejä harrastaa, mutta jotain kuitenkin. Kävin jo tänään testailemassa miltä juoksukunto 1,5 viikon hölkkätauon jälkeen vaikuttaa ja ai että miten ihana sää tuolla ulkona oli!! Niin lämmin!! Ihan eri meininki kuin viime viikolla ♥ 

Salitreenaaminen on nyt hieman jäänyt ja aion todella panostaa kaikkeen ulkona kulkemiseen tänä kesänä, koska keskellä luontoa tulee paras olo ♥

2 kommenttia :

  1. moi mari
    mitä kuuluu sinulle
    minulle kuuluu hyvää
    onko sinulla poikakaveria

    VastaaPoista