torstai 20. huhtikuuta 2017

Kriisi ennen lenkkiä

Kaivoin valkoiset Shock Absorberit laukusta, pujottelin ne päälleni ja pyysin miestä taas jälleen laittamaan ne kiinni, sen verran kireät ne edelleen olivat kaiken käytön jälkeenkin. Juuri sopivan kireät juoksemista ajatellen, vaikka monta kertaa olen ajatellut, että sinkkuna olisi varmaan jäänyt juoksematta, mikäli se urheiluliiveistä olisi jäänyt kiinni.

Seuraavaksi kumarruin kurkottamaan toisesta laukusta jotain ja samaan aikaan selkäpuoleltani kuului jokin hassu ääni. Kysyin mieheltä mitä tapahtui ja hän totesi liivien menneen rikki! Olin monttu auki toistellen vain sanaa rikki! Miten niin rikki?! Hakanen oli kuulemma antanut periksi. Se siitä lenkkeilystä.

Ihmettelen vieläkin kuinka Shock Absorbereista voi mennä jokin rikki, sen verran olen kuitenkin luottanut niiden laatuun. Kai mikä vaan voi mennä rikki nykypäivänä sitten.


Minulla ei aikaisemmin tuota mallia Ultimate Run Bra (adlink) ollutkaan ollut ja ne kyllä oikeasti olivat todella hyvät tähän hakasen periksiantamiseen asti. Onhan noissa edelleen hakasia jäljellä, mutta minulla kyllä menee muutama hetki kaventua niin monta senttiä kuin nuo vaativat. Noita ennen olin käyttänyt mallia Active MultiSports Support Bra (adlink) ja ne naputtelin tilaukseen taas. Ne ainakin saan kiinni itsekin.


Onneksi on nettikaupat tällaisia tilanteita varten. En millään olisi ehtinyt kiertää livekauppoja läpi liivien perässä, kun ei voi tietää mitä kokoja missäkin on jäljellä.

Mikä sun suosikki urheilurintsikkamerkki on?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti