lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kuulumisia

Viime viikolla postasin lähes joka päivä ja tällä viikolla taas ollut niin kiire, ettei ole ehtinyt tarttua näppikseen kuin pari kertaa. Toivottavasti näin epäsäännöllinen tahti ei haittaa siellä ruudun toisella puolen! Haluan uskoa, että muillakin on ihan yhtä paljon ollut tekemistä, kun kevät on alkanut ihan todella ja valoa riittää pitkälle iltaan.Olen tässä yrittänyt taas viritellä lenkkeilyhommia sairastelun ja muiden hommien jälkeen. Sunnuntaina kävin kävelyllä ja bongailin kaiken maailman elukoita snäpin täyteen. Ihan kuin en olisi koskaan ennen lintuja nähnyt ja kuullut. Siltähän se kyllä vähän tuntuukin pitkän talven jäljiltä ja nyt on niin ihanaa ulkona kuunnella mustarastaita ja muita. Jopa ensimmäiset lokit Aurajoen yllä kuulostavat hyvältä.
Keskiviikkona alkoi Hullut Päivät, joten pyhitin sen illan asioinnille keskustassa. Mun piti käydä hakemassa Rajalasta Veikkausliigan kuvauspassi tälle kaudelle ja sen jälkeen sukelsin Stockalle ihmisten sekaan.

Tärkeimmät ostokseni olivat uusi ripsari ja puolen kilon karkkipussi. No ostin mä vähän sheivausgeeliäkin ja pari halpaa toppia. Se ripsari on tällä kertaa Kaneboa ja sitä myydään netissä ainakin täällä (adlink).Hymyilytti keskiviikkoisen kaupunkikierroksen päätteeksi se, että osasin ajaa kotiin ilman googlemapsin apua! Ja hei älkää naurako yhtään siellä! Oon asunut täällä vasta vähän reilut 2 vuotta enkä todellakaan ole ajanut keskustassa paljon yhtään. Olen vältellyt sitä lähinnä, mutta nyt ihan lyhyen ajan sisään olen uskaltautunut tois puol jokke auton kanssa pari kertaa ja etsinyt kuumeisesti parkkipaikkaa. Alkaa vähitellen Turku tuntua auton kanssa ihan ok:lta.

Uudestaan kerkesin lenkille vasta torstaina ja silloin koitinkin taas vähän juosta. Oli niin nihkeää touhua, että oli pakko luovuttaa jo 10 minuutin jälkeen. Olen kärsinyt koko viikon enemmän tai vähemmän ilmeisesti allergiasta ja se varmaan osaltaan hieman jarrutti, vaikka onhan mun kunto kyllä muutenkin taas aika nollissa. Tästä se kuitenkin lähtee nyt nousuun, kun vaan pääsen lenkille vähän enemmän.

Jos etsitte uusia juoksukenkiä näin kevään tullen, on ihan pakko edelleen suositella New Balanceja! Niitä löytyy niin Zalandolta (adlink), Booztilta (adlink) kuin Sportamorestakin (adlink). Omani ovat kevyet Vazeet Pacet. Istuvat kuin sukka, en vaan kestä kuinka hyvät ne ovat!


Kuinka moni teistä tilaa jotain lehteä? Mä oon jo pidemmän aikaa antanut Sportin, Fitin ja Glorian tulla eteisen lattialle, koska lehtien lukeminen on kivaa siinä missä blogienkin ja haluan tukea printtimediaa.

Tajusin vasta eilen somea selatessani uudessa Gloriassa olevan erään tutun, nimittäin ihanan Cécilen! Tänään olisi Helsingissä viimeinen näytös Minna Canthia, mutta taitaa nyt jäädä näkemättä. Harmi kyllä, koska Minna Canth on mielenkiintoinen tapaus.


Tällä viikolla tuli katsottua myös yksi kausi Iron Fistia Netflixistä. Oli hurjan vaikeaa heti Vampyyripäiväkirjojen jälkeen keksiä uusi sarja, joten annoin asian jäädä hautumaan. Yksi päivä sitten tuli tuo Iron Fist vastaan ja oli kyllä hyvä valinta. Harmi vaan, että siitäkin tuli jo viimeinen jakso katsottua. Mitähän seuraavaksi?


Viikko jatkuu kivalla tekemisellä, sillä olen harkinnut tässä vakavasti lähteväni kuvaamaan jalkapalloa taas itselle uuteen ympäristöön. Pois tullessa saattaisi vielä ehtiä Stockalle hakemaan tänään alennuksessa olevaa suolasuihketta, ellei ihmiset rohmua sitä kaikkea sillä aikaa, kun minä huitelen maakunnassa.

Mitäs teille kuuluu? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti