lauantai 1. huhtikuuta 2017

Lopetan futiskuvaamisen

Vaikka olenkin kertonut blogissani kuinka hienoa on Veikkausliigan ja ylipäätään futiskauden alkaminen, on taustalla ollut monia huonosti nukuttuja öitä (eikä hirveästi ole helpottanut nähdä unia mustavalkopaitaisista jätkistä). Olen stressannut jo tammikuussa miten mun tulee käymään kahden turkulaisen verivihollisseuran keskellä, koska en itsekään enää mikään puolueeton ole. Mun piti pysyä puolueettomana, koska se olisi tekstiä tuottavana persoonana helpointa ja muutenkin mulle tunteet ovat aina tärkeitä, mutta toisin kävi. TPS vei mennessään.

TPS on ihana seura, mutta tykkään myös Veikkausliigasta yleisesti. Minua harmittaa, ettei TPS noussut viime syksynä, koska sittenhän minulla ei olisi mitään ongelmia Veikkausliigan kanssa. Nyt kun TPS ei kuitenkaan pelaa Veikkausliigaa ja Inter taas pelaa, olen todella hukassa kuvaamisen kanssa. Mitkä ovat ne asiat miksi mä kuvaisin Veikkausliigaa? Voinko kuvata, jos kuvien taustalta puuttuu tunne?

Olen vuosia kasvattanut itseäni kohtaamaan aina ongelmat, sillä se on ainoa tapa tuntea itsensä kovaksi jätkäksi. Huonompi, mutta ah niin helpottava tapa on mennä karkuun. Niinpä lähdin Veikkausliigan media-avauksesta vetämään henkeä Vimpeliin, kotiseuduilleni.

Olen tullut siihen tulokseen, että annan Tepsin ja Interin olla ja lopetan koko jalkapallon valokuvaamisen. En halua enää tasapainotella kahden seuran keskellä ja aionkin vaihtaa kokonaan lajia sekä antaa pesikselle sen ansaitsemaa näkyvyyttä! Näkyvyys - valuutta, joka on tullut todella tutuksi valokuvausurani aikana, joten miksi en tarjoaisi sitä itsekin. Niin trendikästä ja kaikkihan sitä haluaa!

Musta tulee vielä ihan superhyvä pesisbloggaaja! Sen lajin nimittäin tunnen kuin omat taskuni! Ja pesiksessä voin olla ihan avoimesti Vimpelin Veto eikä mun edes tarvi koskaan ahdistua sen kuvaamisesta. Sitä paitsi onhan se nyt siistiä pyöriä Suomen Mestarien ympärillä kylässä, jossa on monta sankaria.

IMG_7929-2

Tässä kuvausnäytteitä menneisyydestä! Kyllä musta vielä hyvä tulee!

IMG_8002-6

IMG_8009-12

IMG_8039-14

IMG_8144-9

IMG_8170-1

Toivottavasti ette nyt ole kovin järkyttyneitä. Tällaista tää vaan on, veri vetää sinne mistä on tullutkin.

PS. Alajärven Ankkureita en todellakaan aio kuvata!!

2 kommenttia :