tiistai 25. huhtikuuta 2017

Q & A se vastausosio

Tuossa vajaa kuukausi sitten päätin kokeilla millaista jälkeä saa aikaiseksi kysymyspostauksella, mutta eipä teillä kovin paljon kyseltävää multa ollut. Taidan olla liian avoin jo oletuksena eikä kyseltävää jää, höhö! Ihana Jutta jätti mulle kuitenkin pari kysymystä, joten vastailenpa nyt sitten niihin.

1. Paras runko + putki -kombo atm? Rakastun joka kerta uudestaan, kun otan kuvia täyskennoisella kameralla. Eli tähän täytyy nyt vastata sitten 5 D Mark 2 + 50 mm/1.4, kun kovin montaa muuta putkea mulla ei ole ton täyskennon kanssa käytettävänä. Tän postauksen kuvat on otettu juurikin tuolla yhdistelmällä.

2. Unelmissa siintelevä runko + putki -kombo atm? Jos ei olisi rahasta kiinni, haluaisin putkeksi jonkun tarpeeksi pitkän ja valovoimaisen. Ettei tarvisi enää ikinä miettiä iltavalaistuksessa futismatsissa onko liikaa kohinaa. Rungon pitäisi olla myös joku, joka kestäisi pimeää hyvin, mutta en osaa päättää olisiko se tässä fantasiassa täyskenno vai kroppi. Kun homma kuitenkin on rahasta kiinni, unelmissani siintelee 80D rungoksi. Putkien suhteen olen tällä hetkellä ihan tyytyväinen, mutta jotenkin tekisi mieli hankkia se Canonin peruszoomi, 75-300 mm!! :D


3. 3 meikkituotetta, joita ilman et haluaisi elää. Okei, näihin olen koukussa: ripsivärit, kajalit ja kulmavärit. Kajaleista etenkin harmaat ovat lähellä sydäntäni. Lancomen harmaa kajal oli ihan paras, mutta sitä ei taida tällä hetkellä olla valikoimissa. Ripsareista tuo kuvassakin näkyvä YSL:n The Shock on kyllä voittaja. Se tuoksuu ihanan raikkaalta ja sen jälkeen kaikki muut ripsarit haisevat myrkyltä. Kulmaväreistä mulla ei ole sanoa parasta, tällä hetkellä maalailen kulmiani Rimmelillä.

The Shock 27,30 e täältä (adlink) - Estee Lauderin raikkaan tuoksuinen BB-voide SPF 35 39,20 e  täältä (adlink) - todella tehokas korostuspuuteri 20,70 e täältä (adlink) - MACin huulipuna sävyssä Morange


4. Ite rakastan leikkiä Nike ID:llä ja suunnitella itelleni hienon värisiä juoksukenkiä. :D Mitä värejä sä valitsisit? (Saa olla New Balancetkin ;) OMG, New Balanceista pakko sanoa, että he ovat suunnitelleet väriä vaihtavat nappikset!!!!! Siis voit(te)ko kuvitella?!? Vähän mä haluaisin sellaiset a) kuvattavaksi ja b) lenkkariversiona!! Valitsisin lenkkariväreiksi just nyt turkoosin ja hopean jostain syystä.

5. Minkälainen koulu- ja työura sulla on takana? Mitä haluaisit vielä joskus tehdä? Oh no mikä kysymys! Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi ja laskentatoimen tradenomi, jonka suurin haaste tänä keväänä on lomake 5 verotuksen kannalta, höhö! Työuraksi voi kai laskea tämän: sanomalehdenjakaja - postinjakaja - esimies - sihteeri. Tavallaan tosta puuttuu kaikki päällikkö- ja johtajatittelit, mutta ei se titteli vaan se, mitä saa aikaiseksi ilmankin titteliä. Mitä mä haluaisin tehdä? No kuvata tietysti Valioliigaa! Mä en haaveile sinänsä valokuvaajan ammatista pääammattina, mutta jos saisin kuvata pääammattina Valioliigaa, hyväksyisin kaiken. Toisaalta haluaisin ehkä olla New Balancen nappiskuvaaja ja sitten iltatöinä kuvata Valioliigaa. Okei, voisinko olla pääammatikseni futiskuvaaja? En studiovalokuvaaja vaan futiskuvaaja? Silti rahtikirjojen tallentamista saattaisi tulla jopa ikävä. Hitto! Voisinko olla kaikkea yhtä aikaa? Futiskuvaustoimen johtaja?

Bonus: tämä seuraava ei tullut Jutalta vaan joltain anonyymiltä. Anonyymi pyysi tekemään jotain mun makkaroille. En silloin omistanut makkaraa, mutta pääsiäisenä paistoin muutaman. Happy?

4 kommenttia :