maanantai 10. huhtikuuta 2017

Touhukas viikko luvassa

Touhukkaan viikon avasi tänään touhukas maanantai. Normaalistihan maanantaina tulee lösähdettyä sohvalle työpäivän jälkeen, mutta tänään valitsin toisin. Kävin kaupassa, sen jälkeen kotiin tultuani marssin suoraan keittiöön ja laitoin sämpylätaikinan kohoamaan. Hetken päästä pyörittelin sämpylät ja hoidin somessa muutamia asioita. Lopulta pääsi oikein syömäänkin enkä vielä senkään jälkeen jämähtänyt mihinkään vaan painelin ulos pienelle kävelylle mielenkiintoiseen turkulaiseen kevätsäähän. Oli nimittäin aiemmin jossain päin Turkua ilmeisesti jyrissyt ukkonen. Kuuliko joku?


Vaikken tiedä oliko tämä mun energiapiikki ainoa laatuaan johtuen vain ja ainoastaan vuotuisasta kevätsekoamisesta, ainakin se teki musta aktiivisemman kuin pitkiin aikoihin normaalina arkipäivänä. Olen erittäin innoissani tästä ja haluaisin mun kaikkien päivien olevan tällaisia. Liian kauan olen jumittanut!

Tämä oli myös päivä, jolloin näin kevään ensimmäisen leskenlehden. Tiedän niitä olleen olemassa jo viikkoja sitten, mutta nyt vasta osui mun matkan varrelle.


Tämä ei siis löytynyt iltalenkin varrelta vaan työpaikan edustalta päivällä.

Tiedättekö miksi tämä viikko on niin erityinen?

Siksi, koska Veikkausliiga alkaa Turussa. Veikkausliigaa on jo pelattu muilla paikkakunnilla, mutta nyt vasta Turussa. Toisin sanoen mun Veikkausliigakausi alkaa tästä.


Ajatukseni ovat edelleen olleet aika ristiriitaiset, mutta optimisti minussa on yllättäen nostanut päätään. "Jos ne pelaakin ihan hyvin?" olen miettinyt Interistä. Enhän tiedä yhtään millainen joukkue siellä on kasassa. SITÄ PAITSI!! Pääsen kuulemaan äänen, jota olen ikävöinyt jo monta kuukautta sitten Valioliigajengien snäppejä katsellessa! Se, kun pelaajien nappikset napisevat lattiaa vasten! Okei, tiedän tän kuulostavan yhtäkkiä hieman typerältä, mutta en itsekään tiennyt ikävöiväni tällaista ennen kuin näin ja kuulin ne snäpit.

Tuo Herbina pönöttää tuossa kuvassa siksi, että olen monta kertaa tässä parin viikon aikana kaivannut lenkille lähtiessä aurinkosuojallista naama-ainetta ja nyt sitten muistin ostaa sitä kaupassa käydessäni. Musta toi Herbina ajaa asiansa ihan hyvin, vaikka kyllähän sitä kesäksi vähän vahvempiakin suojalukuja tarvitsee. Tämä nyt ensihätään.

Keskiviikkona menen siis kuvaamaan Inter-RoPSia ja torstaina pitkästä aikaa taas Tepsiä. Tepsinaisillakin olisi torstaina peli illalla, mutta en ole vielä päättänyt vedänkö tuplapäivän! Menen kuitenkin tepsijätkiä kuvaamaan suoraan töistä ja toisaalta silloin torstaina pitäisi ehtiä tekemään juttuja seuraavaa päivää varten, sillä lähdemme pääsiäisen viettoon taas Ähtäriin.


Eikö olekin kivaa, kun futiskausi alkaa nyt ihan kunnolla? Saadaan blogiinkin tiheämpään tahtiin kuvia :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti