sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

TPS - JyPK 29.4.2017

Eilen oli tuplapelipäivä!! Painelin sopivan ajoissa yläkentälle asemiin tepsimuijien matsia ajatellen. Siellä tuuli aika hyvin ja siinä vähän ennen pelin alkua ajattelin, että voisi olla fiksua laittaa takki kiinni. Se ei kuitenkaan onnistunutkaan, koska koko talven ja sitä edellisenkin vuoden hyvin palvellut vihreä iso toppatakki ei enää halunnutkaan olla osana urheilukuvaustouhuja. Vetoketju antoi periksi. 

Se vihreä pitkä takki on siksi ollut suosikkini, kun se yltää yli perseen istuessa pilkkijakkaralla. Mun toinen toppatakki on hieman lyhyempi ja sen kanssa istuessa perse jäätyy. Enpä olisi jotenkin uskonut kuvaushommien takia tarvitsevani jonkun tietynlaisen talvitakin, mutta nytpä tiedän senkin sitten. Täytyy kesän aikana metsästää joku takki alennusmyynneistä tai viimeistään syksyllä, kun tulee tosissaan tarve.

Nää mun pukeutumisongelmat alkaa olla jo sitä tasoa, että mä tarvisin ihan oman huoltajan noihin matseihin, kun aina jotain.. Eipä siinä sitten auttanut kuin heittää kuvauskamat Hessun koppiin katsomon yläosaan ja lähteä kotiin vaihtamaan takkia.


Kerkesin takaisin yläkentälle, kun matsi oli jo käynnissä.
Mun tuli jo ekalla puoliajalla niin kylmä, etten tiennyt miten päin olisin jakkarallani keikkunut. Kuvien määräkin jäi hyvin vähäiseksi. Tauon aikaan satoi vettä kunnolla ja mietin karkaavani Veritakselle, jos sade ei lopu. Lopulta en vain pystynyt antamaan periksi vaan puin kameralle sadevaatteet ja istutin itseni taas päätyyn kuvaamaan.

Edelleen oli vilu ja lopulta puoli kuudelta annoin itselleni luvan luovuttaa. Peliä olisi ollut jäljellä vielä reilusti, mutta ei vain enää pystynyt. Luvassa oli kuitenkin vielä toisen matsin kuvaaminen, joten en halunnut olla liian viluissani jo valmiiksi ennen toista koitosta.


JyPK yritti kovasti vastustaa tepsimuijia, mutta ottelun lopputuloksesta päätellen se ei silti riittänyt. Hyvältä taistelulta silti vaikutti sen ajan, mitä olin näkemässä. Harmittaa, kun kylmyys vei kaiken huomioni enkä pystynyt nauttimaan pelistä niin kuin yleensä. Tepsimuijat ansaitsisivat meikäläiseltä paljon enemmän huomiota. Toivottavasti viikon päästä on jo eri säät ja pystyn kuvaamaan enemmän ja paremmin.

TPS - JyPK 3-1.

2 kommenttia :

  1. Saako kuvia käyttää omaan käyttöön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, laita mulle sähköpostia: marihietala@hotmail.com :)

      Poista