torstai 27. huhtikuuta 2017

TPS - SalPa 21.4.2017

TPS-SalPa pelattiin viime viikon perjantaina. Sain kuvat valmiiksi juuri äsken! En pystynyt niitä aiemmin taiteilemaan, kun loppui kaikilta kovalevyiltä tila ja täytyi odotella lisätilaa joitakin päiviä. Tänään vihdoin on uusi ulkoinen kovo käytössä ja pääsin siirtelemään edellisen matsin kuvia sinne pois viemästä tilaa.

En ole koskaan aiemmin pitänyt näin pitkää taukoa pelatun matsin ja siitä kirjoittamisen välillä. Haluaisin aina kirjoittaa heti, koska silloin on vielä päällimmäiset fiilikset tuoreena muistissa. Nythän se pelattu matsi on jo menneisyyttä ja päällimmäinen fiilis on aika pitkälti "TPS voitti 5-0, kohta pelataan taas lisää". Noh, voidaan ne kuvat kai silti katsoa läpi?

Veljekset Santeri ja Waltteri olivat molemmat kentällä, Santeri SalPan väreissä ja Waltsu tietysti mustavalkoisissa. Luonnollisesti olisin kovasti halunnut saada kuvan, jossa he ovat molemmat, mutta suoritus jäi heikommaksi kuin Peltoloiden esitykset kentällä.


Tauolla keskityin kerrankin vain kuvaamaan. Johtui lähinnä siitä, ettei tarjolla ollut kahvia, höhö!


Semmosia! En oikein tiedä miten totun siihen, että tuo nuori Valakari on ihan saman näköinen kuin se vähän vanhempi Valakari. Näin eilen jossain instalivessä Onnin päässä täsmälleen samanlaisen Addun pipon kuin Simolla useissakin ottamissani kuvissa enkä vaan voi kestää omaa näkömuistiani tuollaisina hetkinä.. Ihan kuin Simo! Tältäkö se sitten tuntuu 20 vuoden päästä, kun kuvaan jalkapalloa edelleen ja näiden tepsijätkien jälkeläiset pinkoo kentällä? Nyt ymmärrän jo vähän erästä kuvaajakollegaani, jonka kommentit useista pelaajista ovat tyyliä "voiiiii minä niin muistan, kun pelaaja X oli polven korkuinen" :D Voi apua!!

Nojoo, se on sitten kauden avaus ylihuomenna Kupittaalla!! On kyllä niin siistiä päästä kuvaamaan Tepsiä sinne! Ja ylipäätään siistiä, kun pääsee taas kuvaamaan ja tällä kertaa saa tehdä kuvatkin ajoissa, jes!!

TPS - SalPa 5-0.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti